pelocik Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ja planuje jechać. Jeżeli dostanę busa z pracy, to miejsce na jeszcze jedno moto będę miał. Dzisiaj, bądz w czwartek będę wiedział na 100%.Jak nie będę miał busa, to pewnie i tak pojadę się przejechać na kołach pooglądać chociaż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Pelocik to daj znać jak będziesz miał busa. Jesli nie oddam moto do serwisu to chętnie sie przejadę. wstępnie się pytałem czy po imprezie dałoby się zrobić na pasie próbe prędkości maks. Ciekawy jestem czy da radę powyżej 300 km/h z GPS polecieć na moim kawiszonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ta sztuka w Polsce udała się chyba tylko Szajbie jak do tej pory. Bez podtlenku azotu zapomnij. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 zobaczymy :) Trochę więcej pogrzebany sprzęt, ale zawsze moge spróbować... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Musiałbyś mieć ponad 350 na budziku. http://www.szajba.eu.org/osiagniecia/szajbniety-rekord-predkosci-309kmh Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) mi się budzik kończy na 299 ale i tak mam blokadę Vmax zdjętą i limiter obrotów podniesiony... nie ma co gadac zobaczymy... :) porównanie ZX12 lub Busa vs. ZX10R 4 gen były nie raz robione i te sprzęty dostają w kość... ostatnio garth dostał baty od ZX14 bez blokad... po prostu jestem ciekawy... jak nie będzie 3 z przodu to sie nie popłaczę :-) na hamowni mi się sprzęt rozkręcił do ponad 320 km/h (pomiar z rolki hamowni, a nie z wyświetlacza) zobaczymy jak w realu z oporami powietrza... Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez songoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 No to powodzenia :). Jestem ciekawy wyniku. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Niestety, nie będę miał busa na ten weekend :( Prawdopodobnie pojadę się tylko przejechac na kołach i pooglądac. Ktoś chętny na przejażdzkę ? No, chyba, że ktoś będzie miał miejsce na przyczepce, to wtedy się chętnie podłączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek660 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No ja tam będę napewno pooglądać co tam wyczyniacie:) Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Jedzie ktoś jutro na kołach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ja sie raczej nie wyrobie. Lecisz do Radomia w pon lub sr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ja we środe (22.VIII) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ja we środe (22.VIII) moze polecimy razem bo chlopaki w piatek byli i chyba sam zostane znak zapytania przestal dzialaczastanawiam sie jeszcze czy leciec na pierwsza sesja czy brac dwie, ty jak lecisz znak zapytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornowodwor Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Mamy przyjemność zaprosić wszystkich miłośników szybkiej jazdy motocyklem do wzięcia udziału w wyścigu o PUCHAR PREZYDENTA MIASTA BIAŁA PODLASKA! Wyścig odbędzie się 2 września a kwalifikacje do niego zaczną się dzień wcześniej. Będzie to DWUDNIOWA IMPREZA 1-2 Września na Torze Superbike Biała Podlaska ul. łomaska 96! Najważniejsze UDZIAŁ W WYŚCIGU ORAZ W KWALIFIKACJACH BĘDZIE BEZPŁATNY ZA PIERWSZE 3 MIEJSCA W OBU KLASACH PRZEWIDUJEMY NAGRODY RZECZOWE I PIENIĘŻNE wręczone przez Prezydenta Miasta Biała Podlaska! Wyścig rozegrany będzie na tych samych zasadach jakie obowiązywały dotychczas. Przypomnę najważniejsze: - do wyścigu kwalifikuje się 50 zawodników z najlepszymi czasami okrążenia toru SUPERBIKE; - wyścig podzielony zostanie na 2 klasy; do 600ccm i powyżej; - w obu klasach wystartuje maksymalnie do 25 zawodników; - pierwsza trójka w obu klasach zostanie nagrodzona nagrodami rzeczowymi i pieniężnymi; - wyścig oraz kwalifikacje odbędą się bez względu na warunki atmosferyczne. Ilość miejsc ograniczona decyduje kolejność wysłanych zgłoszeń Stawki nagród ogłosimy już wkrótce! ZAPRASZAMY!!! Szczegółowe informacje oraz formularz zgłoszeniowy zamieszczone na stronie organizatora:http://www.nowodwor.pl.tl/Wydarzenie-Roku.htm oraz na Facebook:http://www.facebook.com/events/272834856153715/ Poniżej małe zestawienie kosztów i ilości jazdy: W sobotę: 5 sesji treningowych po 25 min 2x kwalifikacje po 25 min (bezpłatne) Wyścig próbny ok. 30 min (bezpłatne) W niedzielę 5 sesji treningowych po 25 min 2x kwalifikacje po 25 min (bezpłatne) Wyścig ok. 30 min (bezpłatne) KOSZTA Same kwalifikacje (4x25 min, wyścig próbny (30 min) i wyścig (30 min) - BEZPŁATNE 10 sesji treningowych ( 5 w sobotę i 5 w niedzielę) 200 PLN Link do harmonogramu na Sobotę 1 września i Niedzielę 2 września:http://www.nowodwor.pl.tl/Harmongram-Pucharu.htm Ilość miejsc ograniczona prosimy o wcześniejsze zapisy formularz zgłoszeniowy dostępny pod linkiem:http://www.speedyshare.com/qtUae/download/PucharPrezydenta.doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Fajna opcja. Niestety w sobote na wesele sie zbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi