Sikor Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Pisałem o tej nierówności kilka postów wyżej, ehh ... Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) Taaa od razu pecha przynoiszę, z tego co widziałem z widowni to tył odjechał w zastraszającym tempie. YUBY jak to wyglądało z Twojej strony. Rzuciło mnie na tej nierówności, przeholowałem z gazem, czy jeszcze coś innego np. wina zawieszenia (choć tego nie podejrzewam)? Mi się wydaje że po prostu zimne opony, ale zawsze warto posłuchać kogoś kto widział z boku. Edytowane 17 Września 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) No tam czasem potrafi trochę "miotnąć", fakt... z drugiej strony jeżeli Cię wynosi na tą szczelinę, to znaczy, że źle wziąłeś zakręt, bo tam powinieneś już iść pełną pizd*ą do przodu, a nie skręcać :buttrock:Tam widać często, że jak ktoś za wcześnie i za wolno skręca, to potem walczy niepotrzebnie. A ten zakręt to tak książkowo trzeba, mega szybkie przełamanie i ogień blisko wewnętrznej... tylko bądź tu mądry, ja sam ciąłem tam ze 2 razy przy samej krawędzi zewnętrznej mimo, że wcale tak nie chciałem ;) Edytowane 17 Września 2012 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Tam chyba jest jeszcze jedna niespodzianka, bo raczej nie na tej krawędzi pojechałem.Z nią miałem przyjemność spotkać się wcześniej, ale małe trząchanie i jechałem dalej.No nic, grunt że ja w całości jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Ja pier***, przecież frezowali jakieś garby w trakcie sezonu to nie mogli całej nitki wyrównać? Szybkiego poskładania sprzęta. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Na Białej w tym zakręcie z prostej startowej w lewo jak pojedziesz szeroko to jest nierówność, na której rzucało większość motocyklistów, którzy dali więcej gazu. Dałem za dużo gazu, tył puścił i wyprzedził przód. Najprawdopodobniej się przestraszyłem i przyhamowałem jak mnie rzuciło, odciążyłem tył i nie było już co ratować. Tego przyhamowania nie jestem pewien ale chłopak z widowni powiedział, że wydawało mu się że stop się zaświecił. Ja mam cały czas 2 palce na hamulcu i to może jest błąd, bo odruch hamowania mógł zadziałać bez mojej wiedzy. No właśnie o tych dziurskach Ci mówiłem. I jak tam Ci się udało do domu wrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 No dobra dobra, a może po prostu kolega zrobił błąd. Przecież sam pisze, że nawet za bardzo nie umie wyjaśnić co się stało.Shit happens. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Tak. Moto w garażu odpoczywa. No dobra dobra, a może po prostu kolega zrobił błąd. Przecież sam pisze, że nawet za bardzo nie umie wyjaśnić co się stało.Shit happens. Mój błąd bez 2 zdań. Przyczyny nie znam do końca, wydaje mi się że nie rozgrzałem opon i na koniec 2 okrążenia przesadziłem w zakręcie z gazem. Nie ma chyba innego wytłumaczenia. YUBY pisał, że widział glebe to może coś więcej powie. Będę wdzięczny za uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 - Baco, Pan był świadkiem wypadku... jak do niego doszło?- Ano widzisz paniczku, jak się wszyscy składają na tych moturach w zakręt?- No widzę...- No a ten jeden się za bardzo złożył. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Na 50 motocykli połozył sie jeden. Na 8 godzin upalania. To co piszecie to woda na młyn dla Piórko, co uparcie twierdzi ze idzie tam zginąć Yuby przezył, co moze nie jest jakąś szczególnie dobrą informacją:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Skoro Cię podbiło na garbie to raczej nie upatrywałbym przyczyny w zimnych oponach. To co piszecie to woda na młyn dla Piórko, co uparcie twierdzi ze idzie tam zginąć Przecież nikt nie każe jej tam jeździć :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) P.s Piórko powiem Ci że raz to prawie zginąłem, jadę ledwo 240km/h, a tu nagle jak obok szmaty przeleciał Gsxr i tyle go widziałem.Przecież mogłem zawału dostać i wylewu krwi, nawet nie włączył kierunkowskazu.Następnym razem zamontuje, specjalnie dla Ciebie:)(kierunkowskazy i nawet awaryjne) Edytowane 17 Września 2012 przez kivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 jadę ledwo 240km/h, a tu nagle jak obok szmaty przeleciał Gsxr i tyle go widziałem.Korniluk albo Nagórka podchodził do lądowania ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 jak pierwszy raz byłem to mnie tam tez sponiewierało aż mi gile z nosa pociekły (filmik - 9:45) ale to tylko dlatego, że kierownik dupa... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) ku*wa tak myslalem. Najgorsze jest to że zamiast się przestraszyc jedyne co mi przeszlo przez glowe to - ku*wa znowu się wyjebalem, ciekawe co z moto. Chcialem jechac dalej ale olej wyciekal. Dziś taka pogoda że by czlowiek posmigal i naprawil wczorajsze bledy.Tak czy inaczej trzeba uważać w tym miejscu, co potwierdził kolega co leciał tam niedalej jak 30 minut po mnie. Niefart chciał że moto zrobiło mu kilka fikołów i połamało owiewki. Edytowane 17 Września 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi