barszcz91 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Siemaprzedstawiam wam moją motorynkę ;) aktualnie w częściach czeka na organy ale niedługo będzie złożona taki mały amatorski filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 wygląda sexualnie i niebezpiecznie, a ten trend z puszka redbulla to i ja chyba zrobie bo strasznie modne a ja lubie być trendy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Jak dla mnie za czysta :angry: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 ja bym pośmigał :) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 jazda bez ochraniaczy butów itd ojj niee;< a pozatym moto fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 obiecuję sobie któryś sezon, że za oszczędzoną kasę z fajek kupię sobie starego dużego singla.Twój mi się podoba, ja będę celował w XL / DRpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 (edytowane) to śpiesz się bo niewiele już zostało. Xl'ki w gites stanie to ze świecą szukać, co dopiero części :) a dr.. dużo roboty :) Edytowane 27 Lipca 2012 przez Saltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 dr nie bierz -650 jest ciężki ma słaby zawias a 600 ma problemy z głowicą i mokrą miske olejową ... xr ładna tereny też masz fajne :D też mam xr ale trochę starszą :D mocna, niezniszczalna, lekka, tania w utrzymaniu-polecam :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 a zrobiłeś już remont czy dalej klekotem latasz ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Jakbym ją dorwał to huhu :wub: Wporzo sprzęt :cool: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 a zrobiłeś już remont czy dalej klekotem latasz ? :) dolewam oleju :D teraz dymi ciut mniej niż na tym filmiku -bardziej ją kręce :D ekipa mi się rozpadła całkiem-nie umiem latać samemu szybko mi się nudzi i jakoś nie ma funu, więc latam bardzo rzadko, nawet miałem myśli ją sprzedać ale szkoda -to jednak legenda moja jest w 99% oryginalna i to egzemplarz przed liftem jeszcze trochę i będzie ich coraz mniej i będa coraz więcej warte więc narazie niech stoi-mimo że właśnie więcej stoi niż jeździ :( Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 ale skaleczyłeś ten podjazd :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 ekipa to podstawa, samemu nie chce się jezdzić i jest niebezpiecznie,widzę, ze szlifujesz technikę "dupy na siedzeniu" , spróbuj wstać i scisnąc kolanami, zobaczysz ile łatwiej zapanowac nad moto,taki dym to nie dym, dym to jest wtedy gdy 1l/100 oleju zaczyna byc mało :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszcz91 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 moja zaczęła podobnie kopcić ale tylko wtedy gdy dawało mu się w obroty. teraz moja machina wyremontowana i jest już dotartafoty z nowych części aż chce się patrzeć zamówiony olej Agip tec 4t 10w-40 + filtr oleju K&N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszcz91 Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) lato zima moto zapie**alanowa kierownica Edytowane 6 Lutego 2013 przez barszcz91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi