Adam Saint Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Witam Jak w temacie, niemam pojecia gdzie to kupic pytałem w kilku miejscach i lipa... Może ma ktoś pożyczyc na 1 dzień Ściągacz to tego silnika? Jestem z Gdańska. Z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Pomierzyć gwint i dać zlecenie tokarzowi lub podjechać moto do samego tokarza. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Witam Jak w temacie, niemam pojecia gdzie to kupic pytałem w kilku miejscach i lipa... Może ma ktoś pożyczyc na 1 dzień Ściągacz to tego silnika? Jestem z Gdańska. Z góry dzieki.A może po prostu kupić w Larssonie ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Saint Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 W larssonie na stronce do dwóch skuterów tylko widziałem, ale zadzwonie do nich %) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 znajdziesz na allegro. wymiana wału? Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Saint Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Chodzi o to że wymiaru nieznam, może ktoś sie orientuje? W manualu nie pisze... Kupiłem silnik drugi, silnik tanio bo bez magneto itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Chodzi o to że wymiaru nieznam, może ktoś sie orientuje? W manualu nie pisze... Kupiłem silnik drugi, silnik tanio bo bez magneto itpA co stało się z obecnym jeśli można wiedzieć? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ul1111 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) Wedle tego co piszą tu http://www.ebay.com/...ssories&vxp=mtrsciągacz ma gwint 33x1.5mmProponuje zakup nakrętki/nakrętek z odpowienim gwintem, zespawanie kilku razem aby zwiększyć wysokość następnie wspawać mniejszą nakrętke z gwintem który musisz dobrać odpowiednio do śruby którą będziesz wkręcał i która ma zaprzeć się o wał, w związku z tym musi mieć większy rozmiar aniżeli śruba którą przykręca się koło magnesowe do wału ale jednocześnie musi się mieścić w otworze koła magnesowego. Ew gdybyś zdobył jedną nakrętke 33x1.5 bo np będzie droga możesz jako przedłużenie wspawać kawałek rury. Wszystko masz pokazane na rys 5. Nakrętka 33x1.5 jest używana w traktorze c330. Edytowane 2 Maja 2012 przez ul1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 To musi byc zrobione z porzadnej stali, te kolo magnesowe siedzi tam na stozku przykrecone solidnym momentem i latwo nie schodzi.Trzeba sciagacz przykrecic, napiac do oporu i walnac niezle mlotkiem zeby zeskoczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Jeśli te rozmiary są takie faktycznie i dalej nie masz skąd załatwić tego ściągacza to napisz na pw. Dryndne do tokarza mojego zrobi i ci wyślę Pocztą ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Saint Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Zajebiste dzieki za zainteresowanie, dam znac w przyszłym tygodniu, zajde do larsona bo w sumie mam blisko i spytam czy mają taki, jak lipa to sie odezwe napewno. Miłego weekendu. Co do silnika góra walneła, dół sprawny jakby ktoś potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Saint Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Kupiłem w larsonie 33x1,5, ale dopiero w garażu zorientowałem sie że to nie to... Daje link: http://img713.imageshack.us/img713/6103/88570702.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Co jest nie tak? Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Co jest nie tak? On potrzebuje ściągacz "damski" a to jest "męski" :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) Fakt :biggrin: Próbuj, może zechcą wymienić Edytowane 8 Maja 2012 przez czarekmbx Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi