fantom Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 - Ja będę łowił ryby, a ty?- A ja będę jeździł rowerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 A zamiast wędkowania mógłby sobie jeszcze trochę pojeździć. :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Cierpliwości. Obstawiam, że Casey gdzieś się pojawi w przyszłym sezonie i nie sądze by był to rowerowy team Bena Spiesa. http://www.motogp.com/en/videos/2011/MotoGP+Rewind+Laguna+Seca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 "Andrea Buzzoni, the director of BMW Italia told Italian news site GPone.com this morning that negotiations with American Ben Spies are 99% completed. If they are are completed, he says, Spies will ride a BMW in WSBK in 2013. " Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Super, miło go będzie tam ponownie zobaczyć, może znów sięgnie po mistrzostwo;-) Ej, słuchajcie. Gdzie jest dzisiaj transmisja? Bo jak patrzę na program Eurosport, to w tych godzinach,co wyścig są Igrzyska.Cos mi się porąbało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Polsat Sport o 14ej Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 (edytowane) Wariacie, o 23 :) . O 14 to u nich, w USA. Jak zwykle Mick napisał ciekawy artykuł http://motormania.com.pl/sport/motogp/motogp-w-usa-lorenzo-zgarnia-pole-position-na-laguna-seca/. Interesująca notka na temat Rossiego pod koniec - czyżby był w ciemnej d...e? Szramer, ja tam lubię Spiesa i lubię zespół BMW. Będzie fajnie :) . Edytowane 29 Lipca 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 (edytowane) Co jak co,ale ładnie glebili na treningu.Bautista,Crutchlow,Rossi Sikor,moglo mi sie cos pojebac.Tak czy siak dobrze miec Polsat Sport ;-) Edytowane 29 Lipca 2012 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Chłodno 13 st C, na razie mgła, może być mokry wyścig :) Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Ja jutro wieczorem na polsat sport news pooglądam, kwalifikacje i wyścig jedno po drugim :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 W rozgrzewce. "Dołożył" Lorenzo całą 1 tysięczną ... W wyścigu z PP pojedzie Jorge. Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Oczywiście masz rację.Tylko gdzie obejrzeć wyścig, jak ja mam tylko Polsat sport. Zawsze możesz się wbić do Piastowa. Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakan Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 (edytowane) Ja już się pomału odzwyczajam od motogp, bo nie mam gdzie oglądać :mad: Poza tym, w wsbk się więcej dzieje :rolleyes: Edytowane 29 Lipca 2012 przez zakan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 (edytowane) Brawo Stoner za odwazna decyzje co do opon i wygraną..Lorenzo stracił gdzieś rytm w połowie wyścigu.Rossi zajebal jak Tupolew w Brzozę ;)Szkoda Spiesa,....Elias się na Ducati pokazał ;) P.SI tak wole WSBK. Edytowane 29 Lipca 2012 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Chyba Rossi dziś podejmie decyzję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi