ernestZL Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 nie wiem jak reszta ale jak ja myślę ROSSIM to pierwsze co przychodzi mi na myśl to niebieska YAMAHA... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Mi podobnie, ale wydaje mi się, że teraz pora na REPSOLA. Ale we will see :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 (edytowane) No ladnie Stoner pocisnął ;-) Not everyone loves Rossi :wink: Edytowane 1 Lipca 2012 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ten pit stop chyba przepełnił czarę goryczy u Rossiego :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 A co tam się Jorge stało? Bo nie dane mi było obejrzeć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Hehehe, to też był dobry motyw :D. Bautista chciał przykozaczyć ale zapomniał że przed pierwszym winklem po starcie trzeba hamować i zdjął Lorenza, a temu wybuchł nowy silnik :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 A co tam się Jorge stało? Bo nie dane mi było obejrzeć.. Jorge skosił trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) Zrobił zadymę, krótko mówiąc: http://www.youtube.com/watch?v=UZO4tMnWVWA Edytowane 2 Lipca 2012 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ale co bili sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 No a nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ale to fajnie wygląda z trybun :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Niektórzy ludzie nie powinni obsługiwać kamer i tego typu zabawek... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) Może Lorenzo powinien zająć się szachami - tam nie ma mowy o tego typu incydentach. A Valentino powinien pobić gości z Bridgetsona :icon_mrgreen: http://motosp.pl/201...zenie-sledztwa/ Edytowane 3 Lipca 2012 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Hehe, ładne jajca. Bautiscie ochronę mogliby przydzielić, bo poziom wkurwu Lorenza musiał szczytów sięgnąć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 A Valentino powinien pobić gości z Bridgetsona :icon_mrgreen: http://motosp.pl/201...zenie-sledztwa/ Jeśli już to niech bije swój team :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi