barteck_street Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Witam, wrzucam foto mojej ramy, nie wiem czy to pęknięcie czy nie. Moto w nic nie uderzyło "czołowo", szlifowało po prostu po asfalcie. Rzeczoznawca był wczoraj, powiedział, że jak coś znajdę jeszcze, to zadzwonić. No i nie wiem czy to pęknięcie czy nie. http://i43.tinypic.com/wtd769.jpg Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 peknięcie spawu ....... przykro mi Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Pęknięcie .Na złom. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Mało wytrzymałe te aluminiowe ramy... Choć to ślizg, to pierwsze uderzenie było potężne Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Potężne to było uderzenie jak moja cebra poleciała praktycznie z pionu centralnie na lewą stronę. Klatka uratowała silnik, chociaż jedno z mocowań poszło. Jedna szpilka się skrzywiła. I tyle :D. Rama jak nowa hehe ;). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 A to w ogóle oryginalny spaw? Nie wiem czemu ale odnoszę wrażenie, że był obrabiany...chyba, ze to pozostałość po polerce ramy. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Rama była polerowana Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 No ale skoro to był tylko szlif to pęklnięcie musiało być wcześniej... Może nikt się nie przyglądał wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 No to chłopie polatałeś. O ile pamiętam niedawno kupiłeś? Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 A co Ci rzeczoznawca powiedział?? Szkoda całkowita?? Coś mowił czy da się z tego jakąś kase porządną wyciągnąć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Rzeczoznawca był wynajęty przez firmę HDI, więc nic na razie nie był w stanie powiedzieć. Muszę zadzwonić, żeby jeszcze raz przyjechał Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Hmm, no to lipa.Mi to wygląda że ten spaw był pęknięty już wcześniej. Jeśli by to był TLs to bym był w stanie uwierzyć że "pękło po szlifie". Na pewno nie TLR.Patrząc na to z drugiej strony to bym poszukał właśnie TLS na padnięciu i zbudował go od podstaw, poprawiając zawiechę, zmieniająć silnik, hamulce....Oj... rozmarzyłem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 dla mnie rama tez spawana daj więcej fotek zrobiłeś podstawowy błąd przy kupnie tlr nie sprawdzając ramy w tym miejscu bo one nieraz od gum tam pekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Patrzyłem, tego pęknięcia nie było, były jedynie ślady polerki. Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa2olo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Polerka mogła być zrobiona dla ukrycia właśnie spawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi