marcinrednose Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Jak będzie >10 stopni i zero deszczu (nie mam stroju przeciwdeszczowego) to wstępnie się piszę. Ustalmy może jakiś plan czasowy. Wyjazd zakładam spod M1 (Piotr i Paweł) o godzinie ...Na miejscu jesteśmy o ...Waracamy o ...... pod M1 jestesmy o ...Jak ktoś juz był to będzie bardzo pomocny. Wiadomo co do minuty nie zaplanujemy, chodzi bardziej o ogólny plan.Obiad tez trza gdzies opierdolić :) PS. Moje gg 9170253W robocie mam cały czas włączone, jak siedze na forum zazwyczaj też. Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Piotr i Paweł godz.9:00Na miejscu jesteśmy około 11:00/11:30wracamy myślę około 16:30/17:00 pod m1 około 20:00Myślę ze jakiś obiadzik opierdolim już tam :) co ty na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 dla mnie LUX. Lubie opierdolić coś konkretnego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 No to w takim razie taki jest plan:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ciekawe czy zakaz poruszania się motocyklami po głównej ulicy też został zniesiony? Nie mówię o dniu spotkania, tylko na zawsze. W liście motocykliści są mile widziani przez cały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 A mam pytanie: czy będzie święcenie motocykli, jak ktoś chce to mam wolne miejsce na przyczepie, bo wioze dwa jeszcze nie poświęcone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 No tak, Niwy wspominał że sie załapie.A jak sie zwiększy "co łaska" to sporta nie poświęcą?Pytam obeznanych w temacie, co już święcili, a nie tych co im sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ja byłem tam chyba z 5 razy ale nie pamiętam bym cokolwiek święcił :) reszta znajomych też nic nie święciła, spotkaliśmy się tylko z ludźmi z całych okolic żeby popierdolić głupoty i oficjalnie otworzyć sezon. Chyba ja w jakieś inne miejsce jeżdżę. Ale z wawy to nawet by mi przez myśl nie przeszła opcja na częstochowe... Dojazd jest tak fatalny że mija się to z sensem. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Mnie takie mega-spędy kompletnie nie kręcą, a tym bardziej ta droga....Ale Bemowo - why not :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Bemowo to dopiero jest spęd "motocyklistuf" :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 e tam. Większość narzeka, a i tak się przyjeżdżają. Jak się nudzi jeżdżenie nad zalew zegrzyński, to zawsze można podjechać na bemowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 e tam. Większość narzeka, a i tak się przyjeżdżają.Jak się nudzi jeżdżenie nad zalew zegrzyński, to zawsze można podjechać na bemowo ;)Bo nie mają co ze sobą zrobić, a wewnętrznie czują że gdzieś powinni być:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ja myślę ,że osoby które nie chcą jechać , nie pojadą a osoby które chcą pojadą ... Nad czym tu debatować panowie?? Chce pojechać z ludźmi bo lubię takie wycieczki a zdania są podzielone , więc trzeba pojechać i zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ja jak kiedyś poświęciłem motorynkę, to w drodze powrotnej z Kościoła, zerwała mi się linka od sprzęgła, także dobrze to przemyślcie, co by komuś korba nie wyszła ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek82 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Kto i skąd rusza do Częstochowy? My jedziemy na 3 motocykle planujemy wyruszyc w sobotę około 8 rano Cytuj http://www.youtube.com/user/wariatex?feature=mhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi