Tamka Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 (edytowane) :rolleyes:Wychodzi że ten Lidl którego mam niedaleko jest całkiem do niczego, masa w nim angielskich wyrobów.No ale pokrowiec na moto kupiłam :) Tylko nie mogę odgadnąc jak przyczepić dwa gumowe sznurki, które prawdopodobnie maja zapobiec zwianiu wszystkiego.Obrazka nie było :mad: I ten kask też kupiłam na wszelki wypadek gdyby ktoś był w potrzebie.Tylko dlaczego S-kę? a nie jakiś większy Edytowane 21 Marca 2012 przez Tamka Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja pie**ole , nie moge zbyt długo przebywać na tej stronie bo co chwile ogądam indyka :laugh: :blink: Musze się pochwalic , dziś zrobiłem moda ładowania w paździerzu , a jutro pociągne prąd z przekażnika do rozrusznika kablem od spawarki . Moze odpali bez wymiany aku na taki od tira :happy: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja pie**ole , nie moge zbyt długo przebywać na tej stronie bo co chwile ogądam indyka :laugh: :blink: Jesteś obleśny :bigrazz: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 No ale pokrowiec na moto kupiłam :) Ale jak kupiłaś? To start sprzedaży nie jest od 24.03?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Tamka ma wtyki czlowiek :D nie musi czekac do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Tamka ma wtykiChyba gniazdko :laugh: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) :laugh:Bo ja mieszkam w ciepłym kraju. Ta promocja w Lidlu była u mnie miesiąc temu. Były w niej jeszcze kurtki i spodnie, buty (kompletnie koszmarne, albo do nocnej jazdy :) ) Ochraniacze przeciwdeszczowe na same buty i ... kurcze, jeszcze coś było ale nie pamiętam.Aaaaa, słuchawki radiowe do mocowania w kasku.ps. chyba nawet do tej pory jeszcze leżą buty i kaski różowe w rozmiarze XXXL :) Resztę ludzie kupili Edytowane 22 Marca 2012 przez Tamka Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 jest akcja: komitet kolejkowy robi zapisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 To znaczy zbierasz kilku chętnych żeby zajęli miejsca w kolejce a reszta robi zakupy ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ile razy mam jeszcze patrzeć na to obrzydlistwo, zanim wątek przejdzie na druga stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Mogło być gorzej, mogła być nieogolona :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza-s Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 kiedyś była promocja w lidlu na indyki :wink: Ile razy mam jeszcze patrzeć na to obrzydlistwo, zanim wątek przejdzie na druga stronę? Pewnie już niedługo watek przejdzie na druga stronę, więc głowa do góry :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Klub Anonimowych Piratów Drogowych Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Jak to się mówi..... potwór nie potwór, byle miał otwór :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 kiedyś była promocja w lidlu na indyki :wink:to jest obrzydliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ja kupiłem klucze z grzechotką w biedronce za 29 zł jakoś :)Jeszcze nie użyłem ani razu , ale kolega ma takie na warsztacie i mówił , że drugi rok wytrzymują już. Ogólnnie LIDL to bardzo przyzwoity market w porównaniu do konkrencji :) Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi