Syrek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Mimo, niesprzyjającej aury , nawinołem pierwsze 50km na Tygrysie :crossy: Ale to gwiżdze :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Będzie pan zadowolony ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Moje gartulacje :flesje: Jak pierwsze wrażenia z jazdy?Ciekaw jestem opinii kogoś kto zamienił dużego bandytę na tygryska.Ja w każdym razie po dwóch sezonach nadal jestem pod wrażeniem wszechstronności maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 :clap: No pięknie. Gratuluje :icon_biggrin: Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Jasny gwint !!!! Ładne moto! Funkiel nówka nie śmigany !!! Pogratulować zakupu!!! Ile to ma przebiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Moje gartulacje :flesje: Jak pierwsze wrażenia z jazdy?Ciekaw jestem opinii kogoś kto zamienił dużego bandytę na tygryska.Ja w każdym razie po dwóch sezonach nadal jestem pod wrażeniem wszechstronności maszyny. Dzieki :) Za wiele wrażen z jazdy to jeszcze nie mam, ale nie wytrzymałem i mimo wszystko ok 50 km nakręciłem :crossy: Wrażenia jak najbardziej pozytywne, porównując z Banditem1250 to :wygodniejsza pozycja, lepsze hamulce. Bandzior ciągnoł niesamowicie od samego dołu, Tygrys lubi chyba troszeczke wyższe obroty :icon_rolleyes: Czuć mniejszą wage Tigera, łatwiejszy w manewrowaniu.Na wiosne, zrobie troche dokłądniejsze porównanie :icon_razz: Jasny gwint !!!! Ładne moto! Funkiel nówka nie śmigany !!! Pogratulować zakupu!!! Ile to ma przebiegu?No własnie śmigany :crossy: Przebiegu ma to prawie 30 tys.km i 4 lata :bigrazz: Edytowane 30 Grudnia 2011 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Dzieki :) Za wiele wrażen z jazdy to jeszcze nie mam, ale nie wytrzymałem i mimo wszystko ok 50 km nakręciłem :crossy: Wrażenia jak najbardziej pozytywne, porównując z Banditem1250 to :wygodniejsza pozycja, lepsze hamulce. Bandzior ciągnoł niesamowicie od samego dołu, Tygrys lubi chyba troszeczke wyższe obroty :icon_rolleyes: Czuć mniejszą wage Tigera, łatwiejszy w manewrowaniu.Na wiosne, zrobie troche dokłądniejsze porównanie :icon_razz: No własnie śmigany :crossy: Przebiegu ma to prawie 30 tys.km i 4 lata :bigrazz:Hmm... ciekawe , bo trzycylindrowce z Triumpha słyną właśnie z tego że ciągną od samego dołu i moje odczucia są podobne do tych opinii.30 tyś. przebiegu ??!! i nie odpada Ci lakier płatami ??!! :icon_mrgreen: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 (edytowane) No sam się dziwie,że mi lakier nie odpada :wink: Nie twierdze,że Tygrys jakiś mułowaty na niskich obrotach, ale do bandziora mu troche brakuje, takie moje odczucie :wink: Aha... co mnie cieszy to dzwięk i nie potrzebuje, żadnych przelotów. Jak sprawdzasz poziom oleju,na centralce czy na kołach?? Swoją drogą, to troche, nie zbyt fajne rozwiązanie z tą miarką. Edytowane 30 Grudnia 2011 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 (edytowane) No sam się dziwie,że mi lakier nie odpada :wink: Nie twierdze,że Tygrys jakiś mułowaty na niskich obrotach, ale do bandziora mu troche brakuje, takie moje odczucie :wink: Aha... co mnie cieszy to dzwięk i nie potrzebuje, żadnych przelotów. Jak sprawdzasz poziom oleju,na centralce czy na kołach?? Swoją drogą, to troche, nie zbyt fajne rozwiązanie z tą miarką.No cóż... pojemność robi swoje.. olej sprawdzam na centralce ale fakt że rozwiązanie z bagnetem troche upierdliwe jest.Pocieszający za to fakt , że nie muszę raczej dolewać :icon_biggrin:a jeśli chodzi o dżwięk... ciekawe co byś powiedział po usłyszeniu jak gada na tłumiku Boss-a... dedykowanym do bandziora właśnie :rolleyes: Edytowane 31 Grudnia 2011 przez Klas500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 (edytowane) Musze gdzies dorwac serwisówke :icon_rolleyes: Podejrzewam,ze na akcesoryjnym tłumniku, to już nie tylko sąsiedzi nie spią, ale też wszystkie kury we wiosce, przestają się nieść :ph34r: Może to nie wielka różnica, ale wiesz jak podaje serwisówka :jak sprwdzac poziom oleju? Edytowane 31 Grudnia 2011 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Musze gdzies dorwac serwisówke :icon_rolleyes: Podejrzewam,ze na akcesoryjnym tłumniku, to już nie tylko sąsiedzi nie spią, ale też wszystkie kury we wiosce, przestają się nieść :ph34r: Może to nie wielka różnica, ale wiesz jak podaje serwisówka :jak sprwdzac poziom oleju?priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dzięki bardzo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Śliczny :buttrock: Cytuj Yamaha-FZ6 2004.rok - Honda CBR 1000F 2000.rok - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Piękna maszyna w pięknym kolorze, Gratuluję!!! Bezawaryjnej eksploatacji życzę!!! Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Z Nowym Rokiem - nowy kón. :buttrock: Gratki i niech wiernie sluzy. Pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi