zajc Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) No więc pojechałem wczoraj w okolice Kepna, bo tam co drugi handluje dostawczakami. Ogólnie to syf straszny. Wszystko pięknie wypolerwane i pomalowane sprejem. Z daleka wygląda jak nówka, a z bliska reanimowany trup. Jedyne co mi się spodobało to długie T4 2.5 TDI 88 KM. Niestety ma szyby, choć brak mu siedzeń. Silnik chodzi zajebiście, brak rdzy. Szkoda też ,że brak mu jakiegokolwiek wyposażenia(ma tylko wspomaganie:) choć to rocznik 2001... Jeździł w jakiejś firmie drogowej w Luksemburgu. W środku niezniszczony, fotele skajka :icon_mrgreen: Przebieg koło 200.000 km. I tak się zastanawiam czy warto to kupić? Nie do końca jestem przekonany do jego specyfikacji, ale z drugiej strony stan ma bardzo fajny. Szyby zawsze można okleić, wstawić ścianę i mieć "prawie blaszaka". o ten http://otomoto.pl/volkswagen-transporter-t4-2-5-tdi-long-dluga-01r-T2778216.htmlZ plusów ładne zimowe kapcie, nowy (oryginalny) akumulator ;), koła stuningowane sprajem :icon_twisted: Z oglądania Ducato/boxerów wyszła kicha. W połowie z nich nie zamykają się drzwi boczne, w co drugim nie chodzą światła(to jakaś wada fabryczna?), silniki chodzą jak w Jelczu. Jedyny ich plus to fajne wyposażenie :P Może ktoś bardziej obeznany w temacie powie mi czemu 3/4 dostawczakow ma wgniecione progi?? To jakaś plaga... Edytowane 1 Stycznia 2012 przez zajc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 I tak bez klimy będziesz się męczył?Założę sobie wiatraczek :icon_rolleyes:Ale za to ma oddzielną nagrzewnicę na tył :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Sugerujesz że moglibyśmy spać z tyłu i będzie nam ciepło?teczwórek nie robili na bliźniakach...a nie chciałbym zawieszenia poniszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 (...) Może ktoś bardziej obeznany w temacie powie mi czemu 3/4 dostawczakow ma wgniecione progi?? To jakaś plaga...Krawężniki, wszak to zazwyczaj auta firmowe... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Krawężniki, wszak to zazwyczaj auta firmowe... No jak se dygnie z deka zbyt wiela... :bigrazz: To bywa tak jak wyżej napisał Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) ale 88KM w porównaniu do 102 to nie jedzie.Przerabiałem temat: wystarczyło założyć intercooler, końcówki wtrysków od wersji 102 KM i chyba coś dłubnąć w oprogramowaniu, jeżeli dobrze pamiętam. Wiem, że niby inne sprzęgło, inne przełożenia skrzyni, ale samochód dawał radę przez kilka lat aboslutnie bez żadnych problemów. (...) Może ktoś bardziej obeznany w temacie powie mi czemu 3/4 dostawczakow ma wgniecione progi?? To jakaś plaga...Jak to czemu? Próbowałeś kiedyś trafić wózkiem widłowym (a raczej paletą z widłami) w rozsuwane drzwi od busa? Ja niestety widziałem na własne oczy, jak wygląda taki załadunek i mnie to kosztowało kilkaset zyli :banghead: Edytowane 1 Stycznia 2012 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Może ktoś bardziej obeznany w temacie powie mi czemu 3/4 dostawczakow ma wgniecione progi?? To jakaś plaga... jak w przednionapędówce (w tylnio też czasem ) masz pogniecione progi to spróbuj zajrzeć pod spód -młodzi drajwerzy czasem zapomną że to nie star 6x6 czy tatra a sporo placów budowy przypomnia tor motocrossowy , raz byłem świadkiem jak transit zawisł kołami w powietrzu (a płytkie koleiny były-mówił młody kierowca :D ) wypchnął go spychacz niby nic się nie stało ale potem będzie zdziwienie czemu podłoga gnije w nowym aucie :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 i jeszcze ciasne nawrotki, szczególnie zimą gdy są zaspy przy rwd o dobry metr mniej się wysuwasz trzeba tylko uważać żeby zabardzo tył nie naszedł Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jest :icon_mrgreen: Srebrny Boxer-niski, średni.2002 2,8 HDI 128 kucy :icon_twisted: Ma całą potrzebną elektrykę a nawet tacho :icon_eek: a do tego jest w zajebistym stanie :icon_razz: No i progi ma całe :bigrazz: Ino klimy ni ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Nie ma klimy?.Nie mogę jechać z Tobą w trasę.Się z mondeła wymontuje :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 No to gratki... . Ledwie trzecia strona rozpoczéta, a juz fura kupiona. A niektórzy szukajá... :icon_biggrin: Niech dobrze jezdzi.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Dobrze idzie przy tej budzie? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Koniecznie oblej najlepiej bimbrem.Ponoć blacha nie rdzewieje i wiadomo kto smaruje ten... Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Gratuluję! Te 128 koni potrafi zadziwić niejednego kierowcę osobówki nie tylko w mieście ale i na trasie :-) Sprawdź stan tulei w resorach i łożyska w których obracają się McPhersony w kielichach - na słuch, jeden kręci kierownicą a drugi przystawia śrubokręt do ucha i osłuchuje kielichy na górze; trzeba trochę rozmontować dywaniki, ale sprawdzenie trwa dwie minuty na stronę. Mamy już trzecie Ducato w rodzinie... Nie ma klimy?.Nie mogę jechać z Tobą w trasę.Czyli mnie kochasz bardziej, bo Master klimy nie ma, a prowadziłeś go czule do Pruszcza gdy ja czule spałem... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hein Gericke Polska Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Jak ma być niewielki dostawczak to t4 jest idealne . Ja mam 2.5 tdi i jest to pocisk a nie samochód dostawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi