motorek Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Po przeczytaniu kilku tematów stwierdzam (chyba słusznie) że to ogłoszenie to oszustwo http://otomoto.pl/bmw-gs-r-1150-cena-zimowa-M2978910.html korespondencja taka jak w przypadku Harleya, zobacznie i oceńcie.Generalnie gościu napisł ze 1 rok pracował w Polsce i kupił sobie to moto,póżniej pojechał do Anglii do rodziny i teraz chce sprzedac to moto, ale tam nikt nie chce kupic i dlatego zdecydował sie sprzedac je w Polsce itd itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Pisali o tym gościu na forum BMW. Ściema... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Standardowa procedura: Wpłać 500zł albo najlepiej zapłać z góry, to Ci wyślę samochód/motor, nie sprzedaję u siebie bo się rozwodzę, chcę obejść podatki, jestem chory i szybko potrzebuję pieniędzy... Bla bla bla... Straszne w tym wszystkim jest to, że znajdują się ludzie którzy na to idą... Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 pińcetny raz to samo... zacznijcie czytać forum, albo przynajmniej szukać identycznych tematów przed założeniem kolejnego :/swoją drogą trzeba być niepełnosprytnym, żeby dać się na tą ściemę nabraćjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Niestety,głupich nie brakuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 brak telefonu + email na YAHOO = ściema, oszustwo, nigeryjczyk itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ja ogloszen bez podanego numeru telefonu nawet nie czytam. Nie wiem jak ograniczonym trzeba byc, by sie taka sciema zainteresowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dobra cena wystarczy - jeleń sam się znajdzie co chce zrobić interes życia. Sam bym chętnie przygarnął taką Beje za 10 000 PLN. Jakbym chłopakom pokazał jaki motong ma za taką kasę to by im buty pospadały. Dziwne tylko że nadal ludzie się nabierają na taki stary numer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warhunter Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 http://otomoto.pl/suzuki-hayabusa-gsx-r-1300-cena-zimowa-M2978934.html Hayka chyba też od tego gościa. Swoja drogą tą hayabuse widziałem już na allegro około pół roku temu. Standardowa procedura. Innym sposobem tych naciągaczy jest, że piszą do nas maila gdy mamy coś wystawione. Zadają pytanie czy wszystko jest OK a potem bez żadnego dogadywania wpłacają pieniadze na jakieś fikcyjne konto a potem straszą policją i oczekują ich zwrotu. Cechy charakterystyczne to korespondencja po angielsku i mail yahoo. Ciekawi mnie jedno czy tymi naciągaczami są Polacy czy ktoś inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 jak to mówią, Polak potrafi.. Nie zdziwiłbym się, jeżeli był by to nasz rodak.. No ale, wiadomo mogę się mylić. 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi