bosun Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 [attachment=2691:P120910_14.340001.JPG Muszę założyć błotnik"skórkę" nad samą oponą,bo mi chlapie.... :icon_rolleyes: Na nasz klimat taka wydumka się niestety nie nadaje...Macie pomysł skąd/gdzie/jak? http://moto.allegro.pl/blotnik-tyl-chlapacz-honda-cbr-900-rr-900rr-sc33-i2006809808.html a takie cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Najlepiej kupić. Z dorabianiem jest sporo zabawy i niekoniecznie taniej wyjdzie a stracisz kilka weekendów, nerwów i łez. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jak Ci się totalnie nudzi, to możesz jeszcze przemyśleć zamontowanie kierunkowskazów z tyłu ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam! Niestety pora roku no i przede wszystkim pogoda zmusza nas wszystkich (nawet najtwardszych) Bikerów do przerwania sezonu i Ou gasz, jak to dobrze że nie jestem żadnym twardym bikerem i mogę spokojnie jeździć dalej, bez zważania na te zatrważająco niskie ( 10c) temperatury!! Uff.. Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosun Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jak Ci się totalnie nudzi, to możesz jeszcze przemyśleć zamontowanie kierunkowskazów z tyłu ;) Przypatrz się uważnie....są z tyłu :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 są ale jakoby ich nie było - ja nie widzę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz12211 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Hmm to może i ja napiszę coś w tym temacie ;) U mnie zaczęło się całkowicie inaczej - miałem do wymiany tylko jedną śrubkę, której po prostu nie bylo. No a że chciałem coś zmienić w motocyklu, by było wyjątkowo to postanowiłem popracować trochę na swoją Yamaszką. Efekt? 4 miesiące pracy, głównie po kilka godzin dziennie. Czasem bywało i tak, że siedziało się w garażu od soboty od godziny 7-8 rano do godzin rannych w niedziele (no cóż - sytuacja zmusiła). Jestem na etapie 90-95 % gotowych przeróbek, więc powoli zaczyna być już coś widoczne. Staram się wszystkie nowości i zdjęcia wrzucać na swoją stonkę - Yamaha R6. Kiedy koniec? Myślę, że za ok. 2 tygodnie moto będzie całowicie poskładane i pojedzie na regulacje i synchronizacje gaźników do mechanika ;) Cytuj Yamaha R6 - aktualny stan przeróbek mojego motocykla - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi