wojtas77 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam! Ja jezdze xj900 z 98r. i rowniez mnie buja na nierownosciach najgorsze sa koleiny. Opony mam Metzelera i musze je pochwalic sprawuja sie dobrze-polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorplas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 a ja posiadam oponki MICHELIN PILOT ACTIV tył a na przodzie MICHELIN MACADAM, oczywiście oponki nie należą do najtańszych ale według mnie sprawują się rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ja mam Dunlop Arrowmax ale chyba sobie ich nie po testuję - przynajmniej przedniej (tylna rocznik '07 jest jeszcze w świetnym stanie). Nie wiem czy na obecnej przejeżdżę cały sezon. Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloXJ Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) a ja posiadam oponki MICHELIN PILOT ACTIV tył a na przodzie MICHELIN MACADAM, oczywiście oponki nie należą do najtańszych ale według mnie sprawują się rewelacyjnie Z tego co mi sie wydaje to chyba większość Xj przynajmniej tych które ja widziałem a oglądałem sporo przed zakupem była zazwyczaj wyposażona w Macadam`y. Niestety Macadam wyszedł już z produkcji a zastąpił go właśnie Pilot Activ. Ja u siebie mam inną konfigurację z przodu Pilot z tyłu Macadam A orientujecie się może w jakie opony Diversion była wyposażona fabrycznie? Edytowane 27 Stycznia 2009 przez OloXJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Troche z innej beczki - przegladajac internet znalazlem info, ze ktos wymienil tlumiki na nieoryginalne - firmy KM Malon. Czy ktos sie spotkal z takim wynalazkiem? Jak to sie sprawuje? (w wyszukiwarcenic nie znalazlem - przynajmniej jesli chodzi o XJ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) Co do oponek, to ja mam Heidenau Wings i mi się sprawują rewelacyjnie, kleją się niesamowicie. W Larssonie są tłumiki Sito - włoskie, specjalnie do XJ 600 n/s. Pozdro. Edytowane 28 Stycznia 2009 przez Yamamoto1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorplas Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Troche z innej beczki - przegladajac internet znalazlem info, ze ktos wymienil tlumiki na nieoryginalne - firmy KM Malon. Czy ktos sie spotkal z takim wynalazkiem? Jak to sie sprawuje? (w wyszukiwarcenic nie znalazlem - przynajmniej jesli chodzi o XJ) tłumiki KM nie należą do najlepszych firm ale są jedne z lepszych z dolnej półki, tak więc w autach jakoś się sprawują nie wiem jak jest w motongach, co do opon Pilot i Macadam to też już się spotkałem parę razy właśnie w XJ - tach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloXJ Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 OK to jak już z innej beczki to mam pytanie czy ktoś z was ma może 4BR? A konkretnie jakie prędkości na jakich biegach bo wiem że fabrycznie wychodziła z mocą 51 KM, i chcę wiedzieć czy moja jest już oddławiona? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ja sie spotkalem z ciekawym opisem - biegi zmieniamy ak: 20 - 2, 30 - 3, 40 - 4 itd... ale troche mnie to zdziwilo... Jesli pojdzie sprawnie 160 to jest oddlawiona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin86XJ Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 ja mam 4BR sprowadzoną z niemiec w 2007 roku przez poprzedniego wlasciciela i 160 osiaga normlanie, wiec pewnie oddławiona tak jak mówił poprzedni wlasciciel :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Mam 4BR i nie wiem jak na jakich biegach ;] Jak pojdzie 190 w 2 osoby z plecakiem to oddlawiona :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloXJ Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Tia, a jak pójdzie 220 to albo ma turbinę albo piec inny :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killwiecha Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 (edytowane) Cześć. Słuchajcie mam taki problem...zamierzam kupić sobie szybkę do XJ 600 N, aby zwiększyć komfort dalekiej jazdy. Pytanie jest takie: jak wysoka powinna być taka szyba(najlepiej konkretnie jaka) aby przy wzroście 180 cm bez stresu jeździć z prędkością 140 km/h +/- 10 km :) Bo oferta szyb jest dosyć spora na naszym rynku a nie chce kupić czegoś co nie będzie spełniać moich zapotrzebowań Ja znalazłem cos takiego : http://www.puig.pl/ oraz http://moto.allegro.pl/ Pozdrawiam :) Edytowane 4 Lutego 2009 przez killwiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 ja bym obstawiał wyższą... te miniaturki dają efekt tylko zdaniem osób mocno wierzących (że coś mają z tak wydanej kasy). na zdjęciach mojej w sigu zobaczysz jak wygląda puig model bodajże storm: przy tej wysokości szyby względnie dobrze osłonięty był kask. za to z racji małej szerokości ramiona upstrzone owadami :D jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Jeszua nie przesadzaj te szybki też coś dają. Trochę już Xjotą podróżowałem a mam taką szybkę jak z twojego drugiego linku. Co do 140km/h to jak lecisz na pusto to ok ale wystarczy już mieć bagaż i na dłuższą metę ta prędkość jest dla moto męcząca, więc lepiej poszukaj innego moto i od razu z owiewką:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi