arekk Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam, jestem nowym forumowiczem. Ze Szczecina. Jeżdżę bordową XJ600S z 1995 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) Witam szanowne grono :icon_rolleyes:Podjalem decyzje o przesiadce na wieksze 2oo i w stajni obok skutera Peugeot Elyseo zagoscila Yamaha XJ 600 S :icon_twisted:Kolor - jako facet powiem ze czerwony :biggrin: ale tak naprawde to taki 'inny' czerwony - standardowy Yamahy. Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :buttrock: Edytowane 5 Lipca 2008 przez tango Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frem Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Witam, jestem nowym forumowiczem. Ze Szczecina. Jeżdżę bordową XJ600S z 1995 roku. O hello tez jestem ze Szczecina i pomykam Xjątką... jak chcesz możemy gdzieś wspólnie polatać :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam!!Potrzebuje pomocy w sprawdzeniu stanu technicznego Yamahy XJ 600.Oczywiście nie będę gonił kogoś przez pół Polski :icon_twisted: , chodzi mi tylko o obejżenie fotek, zweryfikowaniu stanu motocykla, dobre rady na co szczególnie zwracać uwagę przy zakupie też mile widziane. Jeśli byłaby taka możliwość to prosże o kontakt na GG, nie będziemy zaśmiecać forum. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witam!!Potrzebuje pomocy w sprawdzeniu stanu technicznego Yamahy XJ 600.Oczywiście nie będę gonił kogoś przez pół Polski :notworthy: , chodzi mi tylko o obejżenie fotek, zweryfikowaniu stanu motocykla, dobre rady na co szczególnie zwracać uwagę przy zakupie też mile widziane. Jeśli byłaby taka możliwość to prosże o kontakt na GG, nie będziemy zaśmiecać forum. Pozdrawiam Michał no i zakupiłeś coś ciekawego i dołączyłeś do grona xj - ów pzdr :notworthy: Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Pisałem już o tym w dziale "Chwalę się" - od tygodnia ujeżdżam XJ 900. Bardzo wygodna maszynka, i jak na razie nawet krytykowane seryjne zawieszenie daje radę. Jedynie spalanie troszeczkę mnie zaskoczyło :flesje: , ale sama jazda jest bardzo przyjemna. Co za maszyna :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) Pisałem już o tym w dziale "Chwalę się" - od tygodnia ujeżdżam XJ 900. Bardzo wygodna maszynka, i jak na razie nawet krytykowane seryjne zawieszenie daje radę. Jedynie spalanie troszeczkę mnie zaskoczyło :notworthy: , ale sama jazda jest bardzo przyjemna. Co za maszyna :crossy:nie pytałem sie Ciebie tylko michal.051....a Twojego new motóra już komentowałem ;)a co spalanie takie duże czy takie małe?? Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez fcziom Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Mój post nie był odpowiedzią na twojego, po prostu napisałem, bo czułem potrzebę :-). Spalanie jest dość spore, ale w sumie te osiągi je usprawiedliwiają. Będzie prawie 6 l/100 km :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 witamWedług ciebie 6 litrów to duzo? toco ja mam powiedziec jak moja łykała 10 litrów na 65km :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikonrad Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 witamWedług ciebie 6 litrów to duzo? toco ja mam powiedziec jak moja łykała 10 litrów na 65km :icon_biggrin:znaczy prawie 15/100? To czym i jak Ty jezdziles, Bo chyba nie piszesz o XJ600 jeżdżonej turystycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 No właśnie, mnie spala nieco poniżej 6 l/100 km przy turystycznej jeździe. Ale jak napisałem, osiągi w pełni to usprawiedliwiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 mowa o Xj 600 predkosc około 130 km/h takze nie wiem czy to turystyczna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 mowa o Xj 600 predkosc około 130 km/h takze nie wiem czy to turystyczna.... IMO albo coś źle policzyłeś albo musisz coś poprzestawiać w moto. To ok. 2 razy za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Mario musisz miec mocno nakopane w moto.Mi pali kolo 6 a do takie predkosci sa w normie.Do tego jezdze prawei zawsze w wyzszych partiach obrotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frem Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 u mnie srednio miedzy 4.8 a 6 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi