Limo Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zaden problem. Po pierwsze jest licznik przebiegu dziennego. Jesli zawsze tankujesz mniej wiecej taka sama ilosc paliwa to mozesz obliczyc ile mniej wiecej przejedziesz na tym paliwie. Tylko musisz pamietac zeby zerowac ten licznik przy kazdym tankowaniu. A po drugie, jak przelaczasz na rezerwe to chyba naturalne (przynajmniej dla mnie) ze trzeba pamietac o zatankowaniu w ciagu najblizszych 50 kilometrow. Nie wiem ile trzeba miec na glowie zeby o tym nie pamietac. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Jak tam panowie po weekendzie?? Dlugim zreszta :), ja nawinalem jakies 600 km, byl ktos 3 maja w Kazimierzu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Jak tam panowie po weekendzie?? Dlugim zreszta :), ja nawinalem jakies 600 km, byl ktos 3 maja w Kazimierzu??Czesc Krzysiek. Miedzy 3-cim a 6-tym Maja bylo sporo xj-ek w Twierdzy Modlin. Zrobilismy taki mini-xj-zlocik :icon_razz:. A do Kazimierza wybieramy sie (na razie 2 motory) w najblizsza sobote, 12-go, pod warunkiem ze pogoda pozwoli. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 hmmmmwszyscy chyba na swoich "rumakach"..... pusto w sumie to i racja!milego "bajkowania" lece i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) Krzysiek, jutro jak nie bedzie padalo to jedziemy do Kazimierza Dolnego. Bedzie nas 2 diwki a w Radomiu dolaczy 3-cia. Jedziesz z nami? P.S.: Zapomnialem ze juz o tym pisalem wyzej :notworthy: Edytowane 11 Maja 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Krzysiek, jutro jak nie bedzie padalo to jedziemy do Kazimierza Dolnego. Bedzie nas 2 diwki a w Radomiu dolaczy 3-cia. Jedziesz z nami? P.S.: Zapomnialem ze juz o tym pisalem wyzej ;) heyo ktorej mnie wiecej bedziecie leciec? choc jutro ma przelotnie padac... ja planuje na niedziele jakas traskema byc juz slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 No wlasnie jednak nie jedziemy. Ma padac po poludniu. W przyszla sobote, jesli pogoda pozwoli :icon_mrgreen: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 heyo ktorej mnie wiecej bedziecie leciec? choc jutro ma przelotnie padac... ja planuje na niedziele jakas traskema byc juz slicznie moze za tydz i mi uda sie... jesli dam rade z Aneta pojechac, to pozniej posmigamy do Lipska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) moze za tydz i mi uda sie... jesli dam rade z Aneta pojechac, to pozniej posmigamy do Lipska.jestem za, ja tez z Kazimierza na Lipsko, to zgadamy sie pod koniec tygodnia, moze maly zlocik XJ w Kazimierzu co? Edytowane 12 Maja 2007 przez KrzysiekZet31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Kurcze, my z Biernakiem pojedziemy jednak do Koszelowki pod wawa. W weekend bedzie tam spotkanie z forum ogolnego. Moze tam sie spotkamy? Ewentualnie W Kazimierzu w weekend bedzie kropelka_xj z zona, wiec mozecie sie z nimi spotkac. Moze jeszcze uda sie wam namowic mastera210, bo bardzo chcial jechac w zeszla sobote. On jest z Radomia wiec Krzysiek, mozesz do niego uderzyc jak chcesz. Moge podac numery kom do obydwu na priv. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 To jak to jest? Jezdzisz X11 czy XJ? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 To jak to jest? Jezdzisz X11 czy XJ?Ja? Ja jezdze na xj. A skad pomysl ze na x11? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 To było pytanie dla Conan123 Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek op Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Hej,mam pytanko; czy ktoś już próbował zakładać do naszych xj-tek opone z tyłu 140 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Hej,mam pytanko; czy ktoś już próbował zakładać do naszych xj-tek opone z tyłu 140 ?Ja mam taka :). Jezdzi sie bardzo dobrze. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi