MarioMz Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 A moze jest ktos chetny na zamiane? :flesje: moge ewentualnie cos dopłacic ,mam orginalne wydechy 4w2 i chciałbym sie zamienic na 4w1 albo poprostu niedrogo kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzag Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Chciałem ojicjalnie się przywitać.Od dnia dzisiejszego jestem posiadaczem XJ600S (95r.) Już podczas powrotu do domu testowałem sprzęt do tego stopnia że wacha się skończyła :)Koszmarnie długo paliwo spływało z rezerwy... Gratki, coś w tym jest że jazda na xj wciaga do tego stopnia ze zapominamy ile km przejechaliśmy :buttrock:Zawsze można potrenować biegi z motocyklem :) Ojj przydał by się wskaźnik poziomu paliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloXJ Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Mnie chyba już ze cztery razy na bardzo krótki okres użytkowania Xj-tki (od maja 2008) skończyło się paliwo.Więc co moto na pobocze przekręcić kranik i czekać aż paliwo zleci.Teraz po przekroczeniu 250 km od ostatniego tankowania od razu jadę na stację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzag Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 pomocny w tym jest przełącznik na kierownicy odcinajacy zapłon,za każdym przełączeniem na chwilke dziala pompka co szybciej zalewa gazniki3-5 razy klikasz i szybko zapala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertn Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 mam xj od roku i tylko na początku gasł mi silnik zanim przełączyłem na rezerwę teraz już wcześniej zanim zgaśnie czuje ze traci moc, dławi się wtedy szybciutko kranik na rezerwę i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camaro210 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 witam,jezdziłem yamaha xj 750 11M,mam respect to tych maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falcone Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Po sprzedaniu mojego sprzęta przyszła pora na nowy nabytek. Co sądzicie o tym motocyklu http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M969662oraz http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1013150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blebleble Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ja na szczęście ma XJ 600 51j z 85 roku i mam trzeci zegarek z poziomem paliwa :) to tylko pilnuję co by na czerwone pole strzałka nie zeszła. Cytuj CRASH PADY do wszystkich motocykli tel 530603084 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ja na szczęście ma XJ 600 51j z 85 roku i mam trzeci zegarek z poziomem paliwa :icon_razz: to tylko pilnuję co by na czerwone pole strzałka nie zeszła.Ja mam takie ale od dywersji. Pewnie nie podpasuje Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 czy ktoś z was wie gdzie mogę znaleźć Manuala po Polskiemu?ew. ANGDo XJ900S 95r. Pozdrawiam. P.S.W serwisie Yamahy powiedzieli mi że łańcuszek rozrządu wymienia się w tym sprzęcie co 100 000km.Czy to w ogóle możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blebleble Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 (edytowane) www.yamahaxj.pl Tutaj są manuale do ściągnięcia tylko trzeba się zarejstrować i jest dostępny dział Download. Tam jest w wersji niemieckiej z polską wkładką. Trzeba by go zobaczyć bo ja niestety go nie ściągałem. Edytowane 17 Października 2008 przez blebleble Cytuj CRASH PADY do wszystkich motocykli tel 530603084 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 W listopadowym ,,Motocyklu" jest króciutki opis nowej dyversji xj6.Gdyby ktoś znalazł ciekawe informacje na necie to proszę podać link pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blebleble Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 W listopadowym ,,Motocyklu" jest króciutki opis nowej dyversji xj6.Gdyby ktoś znalazł ciekawe informacje na necie to proszę podać link pozdr. Proszę. http://pl.youtube.com/watch?v=GrqEj7KO9uc&NR=1 Przymierza się ktoś do zakupu. Swoją drogą ciekawę jaka bedzie cena. Miejmy nadzieję że przystępna :D Chociaż ja zostaję przy mojej leciwej już 51J Cytuj CRASH PADY do wszystkich motocykli tel 530603084 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Wie ktos jakiej dlugosci jest przewod hamulcowy z przodu w malej dywersji? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Hej! No to i ja się przywitam. Jestem z Włocławka i jeżdżę od 10-ciu lat zieloną yamcią xj600n z 1998 roku. Zwiedziłem ną kawał Europy, co roku robię gdzieś dalszy wypad na parę tygodni. W sezonie robię średnio 15-25 tys. km. Bardzo wygodnie mi się nią jeżdzi i jest bardzo ekonomiczna oraz mało awaryjna. Jak ktoś by potrzebował jakiejś porady, to służę uprzejmie, ponieważ znam moją "najlepszą przyjaciółkę" na wylot, bo sam przy niej wszystko robię. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi