larson91 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 2.11.2011 spod Politechniki Białostockiej skradziono moje Kawasaki ER5. Z prywatnego śledztwa wynika, że moja wychuchana Kawa stała niedaleko PB, na parkingu przy Mazowieckiej 39 z zagiętymi tablicami, jeszcze 3 listopada i 4 lis rano. Porozwieszalem wszędzie na PB ogloszenia i gdy tylko zadzwonił gość z informacją, że tam widział moje Kawasaki, natychmiast pojechałem, ale niestety mojego motocykla juz tam nie było. Rozmawiałem z ludźmi (tubylcami), wielu widzialo mój motor, pokazali gdzie stał, ale nikt nie widział kiedy i kto go zabrał. Policja nie kwapi się z poszukiwaniami, a ja łapię sie każdej możliwości, zeby odzyskać motocykl. Może na forum znajdzie się ktoś z Białegostoku, kto cokolwiek wie, widział, bądź słyszał? A moze po prostu doradzicie co jeszcze mogę zrobić, jak szukać? Może ktokolwiek zauważy taki motocykl (Rej. BI045J ale w sumiie rejestracja juz może być zmieniona), gdzieś na parkingu albo gdziekolwiek... bardzo proszę o informację . Nr tel. 791 106 964, lub 609-576-715 (szybki już chyba też nie ma - przy Mazowieckiej był juz bez szybki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larson91 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Kawasaki odzyskane - zamykam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 napisz więcej - to ciekawe Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Zapłaciłeś znaleźne? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Dopisz coś - bo to ciekawe; to chyba rzadkość, że coś się znalazło w Polsce. Nie mniej jednak gratuluję :lalag: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 no niezle.kolego gratuluje odzyskania. napisz cos wiecej, jak ci sie to udało zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ukradli jego motocykl i szukał pomocy a teraz ma wszystkich w dupie bo już nie potrzebuje pomocy a to jakieś taki swojskie, typowo polskie :icon_biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Ło qwa źle datę wyczytałem Edytowane 6 Grudnia 2011 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Szkoda, że się Kolega nie odzywa - może komuś z nas jego doświadczenie mogłoby się przydać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Chcesz wiedzieć, jak skuteczniej zabezpieczyć przedmiot kradzieży, aby się nie odnalazł? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie, bo wiadomo, że skutecznych zabezpieczeń nie ma. Bardziej ciekawi mnie, jak (przez kogo, co?) wpadł na "trop" swojego motonga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Ok, nie zrozumieliśmy się :)1. jak rzeczywiście jest jakaś skuteczna metoda na odnalezienie, to lepiej, aby na ogólnym forum jej nie podawał, bo po prostu da wskazówkę kolejnym złodziejom, tego dotyczył mój poprzedni post.2. może być też tak, że zapłacił jakiś okup i w "pakiecie" ma nakazane milczenie o sprawie... pzdr P.S. Oczywiście bardziej elegancko byłoby, jakby zamykając temat podziękował, ale w sumie... nic się w wątku nie działo, nie bardzo ma za co. Edytowane 6 Grudnia 2011 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Może i masz rację, Staszku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkoch Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dajcie spokój chłopakowi, bo on już pewnie z tym odzyskaniem swoje przeszedł. Przecież i tak najprawdopodobniej mu w niczym (jeśli chodzi o odzyskanie moto) na tym forum nie pomogliśmy, a jeszcze chcemy, żeby się kłaniał, dziękował i wyjaśniał. Samo się nie znalazło, a sprawa odzyskania zostanie przykrą tajemnicą dla właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi