Ronja Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Ponieważ miałam dziś pierwszą naprawdę wolną niedzielę od ładnych paru tygodni, postanowiłam zrobić – po raz pierwszy, od kiedy mieszkam w Warszawie – wycieczkę za miasto. I oto również po raz pierwszy odważyłam się przejechać między samochodami wieeeeelki korek i pierwszy raz odkręciłam manetkę do 130 :) Dla niektórych wyjadaczy może drobiazg, dla mnie duży przełom :D Musiałam się pochwalić:D Cytuj poczujesz jeszcze od tych lepsze dreszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Szacun :buttrock: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Lepiej pozno niz wcale ;)Powodzenia Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Grubo, gratulacje-ja bym się bał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Szacun :) od czegoś trzeba zacząć :) i lepiej powoli a bezpiecznie niż raz przesadzić :)pozdr.Fajnie jest na początek z kim polatać miedzy autami jako 2gi moto kiedy już ludzie troszkie miejsca zrobią , przy czym podłapać różne dobre motywy omijania korka .A prędkość sama w sobie nie jest niebezpieczna daje troszkie frajdy, kwestia wyobraźni by nie zapierniczać gdzieś gdzie będzie trzeba b. gwałtownie hamować lub w ogóle niezdąży hamować.pozdr. i szerokośći i wielu km jeszcze w tym sezonie życze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Czekamy na relację z pierwszego przeciwskrętu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Gratulacje :buttrock: ! Pamiętam, jak w czasie kursu na A pierwszy raz wyjechałam z placu i na Wisłostradzie "pędziłam" 70km/h!!! To było przeżycie... Później, już na własny moto zapamiętałam pierwsze 100km/h i o dziś pamiętam, gdzie to nastąpiło. Piękne to były czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 po raz pierwszy odważyłam się przejechać między samochodami wieeeeelki korek i pierwszy raz odkręciłam manetkę do 130 130 miedzy samochodami w korku ? Normalnie szatan nie kogut jestes :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronja Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Fajnie jest na początek z kim polatać miedzy autami jako 2gi moto kiedy już ludzie troszkie miejsca zrobią , przy czym podłapać różne dobre motywy omijania korka . Tak też zrobiliśmy, a przy którymś korku z kolei już się odważyłam śmignąć przodem :) Szkoda, że na co dzień nie mam z kim jeździć, to i sukcesy by szybciej przyszły :D Cytuj poczujesz jeszcze od tych lepsze dreszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Czekamy na relację z pierwszego przeciwskrętu :bigrazz: Ajrisz jestes niepoprawna :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Tak też zrobiliśmy, a przy którymś korku z kolei już się odważyłam śmignąć przodem :) Szkoda, że na co dzień nie mam z kim jeździć, to i sukcesy by szybciej przyszły :DTakie duże miasto, tyle moto, a Ty nie masz z kim jeździć? W samym dziale Warszawa jest parę tematów do wspólnych ustawek. Wystarczy się dołączyć. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Chwilkę, 130 pomedzy samochodami w korku? Dajesz rade! ;)Tylko uważaj, bo czasami ludziom sie przypomina, że muszą cos z bagaznika wyjąć i wyskakują z puszki jak Filip z konopi pod koła;) Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 No i super ! A tylko praktyka czyni mistrza, więc wszystko przed Tobą :) Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 A jaki motor i czy te 130 kmh na 1-nce było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilbe Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Najważniejsze jeździć z rozwagą i ostrożnie. Pozdrawiam Cytuj www.rossi46.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi