koroviov Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jak się okazuje nie jesteś jednak duży. A to, że dziewczyna tak Ci mówi, to - wierz mi - ona nie wzrost ma na myśli ;) Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jak kupowałem 929, wydawała mi się bardzo małym motorem, wręcz za małym. Później miałem okazje pojeździć CBR600RR i Ducati 848. Teraz wiem, że byłem w błędzie. 929 to "Tir" wśród sportów. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 przecież Z1000 jest maleńki... :icon_rolleyes: GSXR praktycznie od k1 do końca są stusunkowo dużeFajer 1000rr małyKawa od 06 duża 04 05 małaR1 średnie :icon_biggrin: ja jak wsiadłem z R1 na Z1000 to myslałem że siedze na przednim kole... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Fajer 1000rr małyKawa od 06 duża Erni, wybacz, ale bardzo się z Tobą nie zgadzam. Gabarytowo te obie maszyny są do siebie bardzo, bardzo zbliżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Z tym wzrostem to trochę popłynąłeś hehe. Ja mam 187cm/92kg i siedziąc na RSV-ce nie odczułem jakiegoś dyskomfortu - podobnie z VTR.Mam natomiast kumpla, który ma równą 2 i gość śmiesznie wygląda na x-ie. Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobgiE Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 cbr 1100xx jest duża i ma moc i moment i heble konkretne. Typowy sport to nie jest ale nie brakuje jej niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 (edytowane) Supersporty mają być z założenia jak najmniejsze. Do tego dążą inżynierowie którzy je projektują. Jeśli chcesz mocny i duży motocykl to zapomnij o supersportach i rozważ: XX1100, BMW K1200S/1300S, ZZR1400 itp. Ja mam 188cm wzrostu, na moim sprincie jest mi wygodnie, a na XX-ie miejsca jest nawet trochę za dużo :). Edytowane 3 Października 2011 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Powinienes sie przymierzyc i przejechac a potem zadac sobie pytanie jak sie na tym sprzecie czujesz a nie Jak wygladasz. Jak sie nogi mieszcza i nie stukasz kolanami w kask to powinno byc ok. Znam ludzi ktorzy dosiadaja Daytony 675 przy 195cm ale jest im wygodnie (840mm siedzenie)Ja mam 182cm/95 kg i ujezdzam Gsxr750 '10. Siedzenie mogloby byc tak ze 20-30mm wyzej. Wiec dla ciebie raczej sporty od 820mm w gore (np.R1?)Nie bierzesz pod uwage naked-ow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 R1 jest jebitnie niewygodna. Najwygodniejsze sporty to oczywiście cebry. Na 929 siedzi się tak samo jak na mojej F3. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podbeskidzianin Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) Cześć.Może trochę nietypowo bo szukam motocykla po 2 latach przerwy, musiałem sprzedać z powodów finansowych - przeprowadzka na drugą stronę Polski urodzenie dziecka i wykończenie mieszkania.Na szczęście udało mi się coś odłożyć i szukam motocykla oraz ubrania - oprócz zmiany miejsca zamieszkania zmieniłem też swoje gabaryty - przytyłem ponad 30kg. Przy wyborze motocykla odpowiedziałem już sobie na kilka pytań:Dłuższe wyjazdy niż na 1 dzień też nie wchodzą w grę (dziecko o którym wypominałem i przeprowadzka z dala od dziadków).Przez zmianę gabarytów mam około 130kg i 180cm wzrostu, więc na większości motocykli wyglądam jak na psie.Przewidywany maksymalny budżet na sam motocykl to 18 tyś - choć jakbym wydał 14-15 tyś byłoby lepiej.Chciałbym coś w miarę nowego, na pewno poniżej 10 lat.Nie chcę ścigacza i nie mam parcia na wielką moc, ale "litr" też może być, jeżdżę od 2008r.Czasami jeżdżę z żoną - motocykl musi uciągnąć ponad 190kg na kanapie. Co doradzicie? Edytowane 13 Lipca 2013 przez podbeskidzianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Tiger 1050 - duży, lekki, silnik miód. Przy moich 100kg wagi i 193cm wzrostu, wyglądam na nim bardzo proporcjonalnie. Znajomy przymierzał się do mojego, a ma praktycznie identyczne gabaryty z twoimi - i też wyglądał b. dobrze. Motocykl o wyglądzie enduro i osiągach typowego sport-turystyka. DO tego Dzik - czyli DL 650/1000 - ale oba nie dorównują prowadzeniem T1050. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azmadan Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Tigera 1050 poniżej 20tyś chyba nie kupi :-/ ... DL650 nie zasłabły przy 2 osobach... i takiej wadze ? :-PMoje typy... to hmm...Bandit 1200/1250... - cenowo w dolnym pułapie...GS 1150, Fazer 1000, CBF 1000... Cytuj Jedni wolą Harleya i cycate blondynki... inni motocykle japońskie i ciasne... nazwijmy to...hmmm... winkle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Moje typy : FJR , CBF1000 Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 XJRa, duża CeBula, Gienek 1.4.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi