piórko Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Hehehe! Dobre! My nawinęliśmy trochę więcej - 220 w jedną stronę. Motongi nie pospadały, hotdogi były ok, wycieczka więc udana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Mieliście supermoto na przyczepce? bo jak wracałem mijałem jakąś ekipe z przyczepką z 3motongami i w środku taki stał. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez waldivv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Nie - dwa (cbrka i hornet). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 To widocznie inna ekipa była :D niemniej jednak wycieczka przednia była. Przynajmniej zjadłem snickersa sobie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 My też jakąś ekipę mijaliśmy - oni wracali i to nas trochę zaniepokoiło (zreszta w drodze padało). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkolli Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Haha sorki nie doczytalem "*" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja wczoraj grilowałem na Radomiu. Też przyjemna atmosfera. Ale wracając zaliczyliśmy przynajmniej tor kartingowy i zrobiliśmy sobie mały puchar ;) 5 x 6 min. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 W tamtym tygodniu miało być 20 stopni :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja byłem w tą niedziele, zaliczyłem pierwszy wyjazd po zimie i pierwszą glebę :) Niemniej jednak było warto, później troszkę sie ociepliło, opony przytarły i dało się jeździć. Jeśli chodzi o święta, to też o tym myślałem, ale co z tego wyjdzie, to czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Yuby, a ze mną jajkiem też się podzielisz? Bo jak tak, to się postaram być:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 W piątek będzie raczej ciężko, ale spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Nie jedziesz polatać tłustymi sprzętami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 No i co? Nikt nie był? Nikt się nie pochwali, że jeździł rasową wyścigówką? Pogada była piękna, a motocykl idealnie przygotowany na takie warunki? Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Działo się :D Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi