piórko Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Odkopali go??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Ale jaja. No to super wiadomość:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raciaty Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Aż pojadę jutro i zobaczę, mam nadzieję że to nie prima aprilis :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Świetnie, będe czwarty raz na ostatecznym pożegnaniu Toru Lublin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 A już byli tacy co widzieli jak go zasypują... ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Obok toru (nikti) wysypywali gruz...może to taka przenośnia była. Niemniej jednak , świetnie, ze jeszcze w tym sezonie bedzie otwarty dla zainteresowanych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 hahaha... wy naprawdę tacy naiwni..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 hahaha... wy naprawdę tacy naiwni..? mógłbyś rozwinąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 No właśnie. Mńie też zaciekawiła myśl Songoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 a jaka dziś jest data bystrzaki..? :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ale info wyszło dwa dni temu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 a jaka dziś jest data bystrzaki..? :laugh:Na stronie motosekcji od dwóch czy trzech dni jest info o jazdach w dniu 5/6.04. W piątek będę w Lublinie służbowo, to podjadę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ja byłem i sprawdzałem. Tor jest na swoim miejscu. Dosypali piachu/gruzu na wał (tu przy wyjściu na prostą strat-meta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldivv Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Musze zapytać brata co tam się dzieje, mieszka w tym niesławnym blokowisku przy torze :) Radom mi nie wypalił, to może w niedziele uda mi sie do lublyna pojechać. Tak jak Piórko napisała, Motosekcja info dała chyba 2dni przed 1.04, chyba takiej ściemy by nie robili, bo to byłoby niesmaczne. Może ktoś się nastawia na niedziele? Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez waldivv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja chyba w sobotę polecę rozprostować gnaty:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi