kulasek96 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Gdzie mogę znaleść magnetyzer do suzuki ts 125 r z 94 roku . Szukam wszedzie ale nigdzie nie moge znaleść ! Z góry dziekuje za odpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Użytkownik YUBY powinien posiadac. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 (edytowane) No Yuby sprzedaje w promocji . Ja kupowałem . Edytowane 11 Września 2011 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Gratis powinien dodać naklejki dodające 10KM mocy jak ładnie poprosisz. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Magnetyzer? Nikt nie udowodnił jeszcze skuteczności tego cuda! :icon_razz: Daje tyle,co umarłemu kadzidło... :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Dokładnie! Dla wierzących kadziło jest umarłemu bardzo potrzebne...Gorzej jak się za to zabrać naukowo... okazuje się ze bzdura. Ale o ile wiek w profilu wpisany prawidłowo, to się nie dziwię. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ja teraz sprowadziłem rezystory mocy. Dają dobre 15 koni i za jedyne 55 zł. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Monter mógłbys jeszcze zbudować kondensator przyspieszenia ale 20% udziału dla mnie za patent. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szpuladrutu Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 ejj noo - jeszcze kulki przyspieszające na szprychy i chyba wtedy byłby komlpletPakowane po 36 sztuk w cenie 15zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoodent1 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ja mam smar i olej antygrawitacyjny.Smar jest to produkt naturalny pochodzenia zwierzęcego.Produkowany z łoju foki norweskiej.Niweluje tarcie w łożyskach tocznych jak i ślizgowych.Współczynnik tarcia spada do absolutnego zera.Wykorzystane jest tu zjawisko nadprzewodzenia kwasów tłuszczowych z łoju foki, zebranego w okresie godowym. Każdy może bzdury pisać a jak znajdzie się grupa ludzi chętnych na zakup tych wypocin to sprzedam taki olej za jedyne 300zł za litr.Natomiast smar za 200zł za puszkę :) Nie dajcie sobie wciskać kitu :) Cytuj http://www.youtube.com/user/stoodent1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 A co do kitu to następny mój wynalazek nie ma z tym nic wspólnego :icon_mrgreen:Jest to specjał gwarantujący przyczepność w każdych warunkach drogowych...nawet Rosii nie ma takiej na super-hiper, naj-faj oponach.Jedna sztuka za 20 zł ale trzeba umocować to na całej oponie i duzo sztuk trzeba kupić. Na dwa koła rabat 90 % :icon_biggrin: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szpuladrutu Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 to to by się w trialu sprawdzio :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 ejj noo - jeszcze kulki przyspieszające na szprychy i chyba wtedy byłby komlpletPakowane po 36 sztuk w cenie 15zł/szt A masz takie kulki do CBR XX? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szpuladrutu Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Tak- wsypujesz je do środka opony. Ponieważ są one dedykowane do pojazdów sportowych są nieco droższe - 60zł za sztukę. Ale efekt jest niesamowity. Kolega w komarze zastosował i mówi że na torze Poznań 12 czas w historii toru wykręcił. Trzeba pamiętać o ponownym wyważeniu kół. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Panowie po co tyle kombinacji :icon_question: To wszystko można zastąpić dobrej firmy bulgulatorem!np."Duthra".Mam tłumik tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi