a_rtu_r Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 za cholere nie wejdzie:( Kurcze, nie wiecie gdzie moge znaleźć taki silnik? Bo przeszukałem całe Allegro i ciężko, coś znaleźć. Gdyby ktoś wiedział o sprzedaży takiego silnika to prosze pisac. Wiem ze to stary motocykl i silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ciekawi mnie co tzn. po niewielkich przeróbkach. Bo jeśli trzeba spiłować ramy na jakies 2 cm, to myśle że to się opłaca. Chcesz podetrzeć dupę szkłem? Podpiłować ramę na jakieś 2 cm? :icon_eek: A później będziesz jechał, i w najmniej oczekiwanym momencie motocykl złoży ci się w pół, albo rozdzieli się na 2. Weź i daj sobie na wstrzymanie. Z Twoich postów wynika że nie bardzo znasz się na mechanice motocyklowej. Szukaj silnika. Jak teraz nie ma, to poczekaj ze 2 tygodnie, może wtedy pojawi się. Jak masz znajomego który wyjeżdża za granicę, to pogadaj z nim, aby kupił Ci za granicą. Są różne możliwości ALE NIE PIŁUJ RAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 dobra, ramy nie bede pilowal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 i jak z tym silnikiem znalazles ty masz expo czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 no wlasnie nie ma exup, tylko te wersje bez, czyli 72kw i strasznie ciezko takie znaleźć, tzn. nie znalazlem ani jednego, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 a nie wiecie czy silnik z fz 750 bedzie pasowal? Na pierwszy rzut oka jest identyczny, no procz pojemnosci:) http://moto.allegro.pl/yamaha-fz-750-genesis-silnik-kompletny-czesci-i1889666798.html Tu jest link jaki znalazlem i wygladaja identycznie, te same uchwyty i wogole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) To ty masz pierwszy wypust FZR i teraz sobie to uświadomiłem, wprowadziłem Cię w błąd bo jakoś sobie utrwaliłem że 89-90 też nie miały exup'u. Jeśli nie ma silnika całego to to może cię uratować:http://allegro.pl/yamaha-fzr-1000-wal-korbowy-korbowody-silnik-2gh-i1906684131.html Edytowane 3 Listopada 2011 przez baba_zanetti 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 widzialem te aukcje, i nawet dzwonilem do tego Pana, ale ja porzebuje caly silnik, zeby wlozyc caly:) Bo z tego mojego to mozna tylko żyletki zrobic - i dlatego moje pytanie - czy ten od FZ wejdzie, bo widzialem kilka zdjec i wyglada tak samo - nawet ma tyle samo koni - 100:) Wiec jesli wiesz czy bedzie pasowal to napisz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 nie wiem):), ale nawet jeśli miałby pasować to byłoby to dla mnie bez sensu. Nie wiem natomiast czemu zawężasz swoje poszukiwana do mocy 75KW? Przeciez wersje otwartą też możesz wstawić- jeśli znajdziesz. 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 pogon na czesci i kup cos innego i problem z glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 tylko na co komu części z takiego motocy :wacko: kla. 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) nie wiem):), ale nawet jeśli miałby pasować to byłoby to dla mnie bez sensu. Nie wiem natomiast czemu zawężasz swoje poszukiwana do mocy 75KW? Przeciez wersje otwartą też możesz wstawić- jeśli znajdziesz. wersję otwartą tzn? ale czemu bez sensu - przeciez z tego silnika 1000 mam ok 100KM mocy, a z tego 750 wg specyfikacji tez powinno tyle byc:) Edytowane 5 Listopada 2011 przez a_rtu_r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Chwila, zaraz. Przeca 1000 ma koło 130-140 koni zdaje sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Chwila, zaraz. Przeca 1000 ma koło 130-140 koni zdaje sie. 130 koni maja wersje z exupem i pojemnoscia 1002, ja mam pojemnosc 989 i nie mam tyle mocy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 kolega ma FZR EXPO ale tam pisze ze jest ponad 140 i jest to odczuwalne maszyna jest z 87 r troche mu tylko owiewek brakuje on ma inny jeszcze motor ale nie wiem czy bedzie chcial sprzedac swoja FZR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi