Motomaniac Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 WitamPrzebieg mojego fazera to 42 kkm i łańcuch od nowości. Raz zmieniłem zębatkę przednią bo zęby mocno się już zjeździły.Regulacji na łańcuchu mam jeszcze sporo. Po czym poznać, że łańcuch nadaje się do wymiany oczywiście już z zębatkami ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Luźno latające rolki, luzy na "sworzniach" to oznaki kiepskiego łańcucha :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Nierównomiernie wyciągnięty. Co masz za łancuch?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rom996 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 jesli da sie odciagnac od tylnej zebatki( na srodku z tylu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Łańcuch 530 , może mieć maksymalnie 319,4 mm na długości między 21 sworzniami (serwisówka Suzuki).Powyżej tego wymiaru wymiana . Stuki ,trzaskanie również wymiana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Jest jeszcze taki sposób sprawdzenia, że jeżeli zdołasz na tylnej zębatce odciągnąć łańcuch i będziesz widział ponad 2/3 długości zębów to łańcuch papa z zębatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 U mnie łańcuchy robią wylot co 10'000km fabryczny a następne dwa po 12'000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafik Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 U mnie łańcuch w gsx600f wytrzymał od nowego 32000km,naciągu miał jeszcze sporo,ale zębatka przednia była bardzo mocno zużyta,zęby były cieniutkie jak igiełki,chciałem ja wymienić a łańcuch jeszcze zostawić,ale zdążyłem sprzedać moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Najlepsze łańcuchy DIDa X-ringowe na moim Fazerku dawały radę po 40 do 60 000 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi