ajriszkofi Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Oscar, Twój wpis jest tak optymistyczny, że ma się wrażenie, że w sumie to się na chodniku potknąłeś i lekko podrapałeś.Zrosnąć się na pewno wszystko dobrze zrośnie, a to co nie działa za chwilę zacznie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Dalej życzę takiej wiary i pozytywnego nastawienia jakie posiadasz teraz. Trzymaj się bracie....w końcu MGS jest niezniszczalny. :flesje: ... no, z tym niezniszczalnym mgsem, to bym nie szarżował. Wszystko zależy od człowieka, a ty chłopie twardy jesteś! Tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Ha, wczoraj Oscar był w 2kołach - optymizmu i pogody ducha można mu pozazdrościć. Cieszę się że wracasz do zdrowia, oby tak dalej! :) Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Siemka, Z każdym dniem jest coraz lepiej. Już śmigam o jednej kuli. Jeszcze tylko w przyszłym roku rekonstrukcja więzadeł kolanowych i będę naprawiony. :) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Kurka siwa, że zachowujesz pogodę ducha w połowie drogi. Godne podziwu :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Szimi - widziałem Cię dziś na Gocławiu przy jeziorku - leciałem w drugą stronę na światłach białym Smartem. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Tak, dzisiaj się kręciłem po pradze ale nie skupiałem się na samochodach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 (edytowane) He, Oscar złożyłem Ci nieodpowiednie życzenia świąteczne. Dopiero teraz czytam te straszne rzeczy. Przepraszam.Dużo zdrowia życzę i maszyny lepszej niż poprzednia. Edytowane 28 Grudnia 2011 przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Oscar jest twardy jak Jagienki dupa, więc niedługo potańczy i na motocyklu polata :-) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi