murgal Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam, Panowie, czy opłaca się kupić taką padline : http://allegro.pl/aprilia-rsv-1000-2004r-salon-polska-i1754862736.htmlRozebrać i sprzedać na części? Co myślicie? Po fotkach chyba wydaje się w miare okej jak za tą cene? Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Bardziej już by się opłacało go zrobić, a potem sprzedać. Oczywiście jeśli rama nienaruszona i silnik cyka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Przypomina motonite po solidnym dzwonie w ładnym kombi . Niby lekkie zadrapania a faktycznie to młyn w środku i kaplica na miejscu.Nie popieram zabawy ze złomem , to sie po prostu nie opłaca , lub baardzo marnie opłaca . A ile czynników ryzyka, chocby to że moto nie pali , masakra. Tutaj do obejrzenia cały przód , kolo w pługu a górna półka nie pękła . Dolna jest zazwyczaj solidniejsza , reszte sobie sami dośpiewajcie. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 cena zachęca, ale na czyms takim możesz popłynąć, koszty naprawy + koszt zakupu mogą być wieksze niż cos do jazdy, a części możesz sprzedawac latami. Gdyby dało sie coś z tego wycisnąć więcej niz to co na aukcji, sprzedający na pewno by juz próbował. Jak chcesz Aprilkę kup moją :icon_mrgreen: Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Rama na 100% jebnieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Hehe, za wysokie progi jak dla mnie jak na tę chwile. Za gówniarz jestem na włochy :P Myślałem o kupnie na części, ale tak mi się właśnie wydaje, że za tę kasę rama na pewno nie jest prosta. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 A miała być niezniszczalna. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Japsy się opłacają, włochy nie. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 he he ładną ma naklejkę na szybie :icon_biggrin: przy sprzedaży na części jest tylko jeden minus - długo się odzyskuje kasę ale w ogólnym rozrachunku powinieneś wyjść na dobry +ale rama na bank dostała ( na fotkach nie widać ale wiem ) ps koleś miał mega pecha . Kupił w piątek a roz....ł w sobotę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jak chcesz coś na części to szukaj bardzo popularnych sprzętów w których się uchowały ważne części (tu trzeba zrobić rozeznanie). Ceny będą niższe ale sporo szybciej wróci szmal. Na allegro jest takich kilka zenków co sprowadza z niemiec np. DT 80 i rozbiera na części bo każdy gówniarz potrzebuje do tego (np. docisk sprzęgła jest bardzo rzadką częścią a łatwo się niszczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Niestety rama walnieta przy glowce - Lagi na USD, rury nosne proste, a kolo cofniete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Japsy się opłacają, włochy nie.Noo ,qrwa, nie wiem , nie wiem , za siedzienie do Falco krzyczą 300PLN , o ile jest . Jakieś sprzegiełka rozrusznika i inne to tez kilka stówek . Byle gówno i jakbym nie wiedział gdzie szukac to bym wydawał majątek . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Noo ,qrwa, nie wiem , nie wiem , za siedzienie do Falco krzyczą 300PLN , o ile jest . Jakieś sprzegiełka rozrusznika i inne to tez kilka stówek . Byle gówno i jakbym nie wiedział gdzie szukac to bym wydawał majątek . No to zobacz ile tych sprzętów jeździ i ile z tych części sprzedasz w jakim czasie. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 No to zobacz ile tych sprzętów jeździ i ile z tych części sprzedasz w jakim czasie. Dokładnie, jest kilka w PL, dwa jak ktoś nie rozbija to same jakoś psuć się nie chcą :) więc zanim sprzedaż co kolwiek jak piszę kolega wyżej to minie masę czasu więc kasa na długo zamrożona. Dwa taniej i dużo więcej różnorodnych cześci jest na ebay.co.uk i bez problemu wysyłają do PL więc jak ktoś znajdzie tam taniej to zapewne nie kupi w PL. W erze internetu nie ma problemu ze zdobyciem czegokolwiek więc nie ma co liczyć na kokosy ze sprzedaży części z tego konkretnie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi