Tobik Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Witam, tego posta wale na prozbe kolegi ktory chce zakupic GS500F, tego nowego. Wiecie moze jakie ma on wady i zalety??Napiszcie jakie sa wrazenia z jazdy i moze czy nie lepiej kupic cos innego o podobnym zakresie cenowym :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 ja się przymierzałem do tego motocykla, ale w końcu Anioł Stróż czuwa i kupiłem 600F - najmądrzejsza rzecz jaką zrobiłem.500 jest mala nówka szybko straci na wartościale ma całą masę zalet - tanie części, ale równiez mała awaryjność, gwarancja (2 lata)Jeśłi jednak chodzi o mnie to lepiej kupić coś używanego za te pieniądzeale wybór i tak pozostanie kupującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 Pogadaj z TUBAPL on smiga juz 2gisezon na niej i mysle ze cos ma do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunshine Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 zalety- jest taniwady- jest tanitez z poczatku chcialem kupic, usiadlem i stwierdzilem ze to nie dla mnie. Za maly i za slaby. Kupilem w koncu troszke starszego Bandyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 Ja takim śmigam i chwalę, osiągi może nie za dobre, ale GS przy dobrym odkręcaniu też może pokazać pazurki. Produkowałem się już w SM na ten temat (03-2004), znajdziesz też na stronie www.swiat-motocykli.pl POzdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Osobiście mam GS 500E, ale miałem okazje jechac F i powiem tak. lubie bardziej harajter sportowej jazdy, a ta turystyczna kierownica w F nie pasuje zabardzo... w E jest sportowa.... a jesli chodzi o jazde.. no cóż... bardzo fajny motorek przyjmnie sie na nim jexdzi, tani w eksploatacji itd itd. :clap: a nowy.. nom wiadomo szybko straci na wartości.... ja za cene nowego kupiłbym używaną R6 :clap: pozdrawiam :) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Czolem! Swiąteczne wykopaliska :cool: .Ten temat umarł dwa lata temu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Coraz więcej archeologów na forum... Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Coraz więcej archeologów na forum...To i ja pozwolę sobie dołączyć do kółka archeologicznego:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=33512&hl= :wink: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Aż się zdziwiłem, że Paweł śmiga takim........, ale żeby nie było: nie mam nic do GS-y w wersji F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Raczej śmigał! Gdyby nie to że moderatorzy jedzą właśnie pierogi to temat byłby wyrzucony albo zamknięty... Zobacz na daty postów... Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) To jest jakies przegięcie!Don cos tam idz do ogrodka moze wykopiesz cos ciekawego starego. Wydaje mi się że twoje zachowanie nie jest na miejscu i ma na celu wkurzenie(delikatnie mówiąc) innych użytkowników forum!! Zastanów się. Edytowane 24 Grudnia 2006 przez kulawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja osobiście jeżeli miałbym wyłożyć kesz na gs500 wolałbym zapodać gpz500. Moto mocniejsze, nowsze konstrukcyjnie i zwinniejsze. GS mocą nie grzeszy, 45 KM jak na japońca to z deczka kicha. Może i to dobry sprzęt ale do popyrkania na grzyby, bo jeśli ktoś decyduje się na japońca a nie jest to jego pierwszy sprzęt to proponuje poszukać czegoś mocniejszego a tym bardziej jeśli zamierza zabierać pasażera na przejażdżkę. Bo te moto z obciążeniem kleji się do asfaltu i można zapomnieć o przyśpieszeniu. I niech ktoś nie pomyśli że nie lubię suzi, ale to moto nadaje się naprawdę na pierwszy sprzęt i tylko na taki, bo miałem GSX600F i powiem że ten to już mi się podobał w każdym calu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi