Vector Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 To był w sumie mój pierwszy tak prawdziwie "duży" motocykl. Z tym, że zaczynałem od wersji 27 konnej, dopiero po roku odblokowałem na 60. Miała pazur (tak wtedy myślałem) ;) To strzał w 10 jak na pierwsze moto. A o samej maszynie znajdziesz mnóstwo informacji na forum. Dobry piec, stosunkowo dobre prowadzenie, wiotkie zawiasy i tania eksploatacja. Od serca polecam bo jeśli uda się znaleźć godny egzemplarz to to na prawdę dobre moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 zgadzam sie po raz kolejny- jak moto w dobrym stanie to tylko brac i smigac, małe pytanko, luz na wahaczu gdzie tez jest dól amortyzatora jest mocowany ida tam tulejki czy lozyska- bo przy wymianie oponki okazalo sie ze mam luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptyss Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 bardzo głupie pytanie ale nie wiem do tego motoru wlewa sie bezyne 95 czy mieszanke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 ptyss, mój Boże! :eek: absolutnie żadnej mieszanki. To 4-sów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptyss Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 no dzieki serdecznie do chem sobie pojezdic a nie wiem co wlac. bo dpoiero co kupilem . a jestem w trakcjie robienia prawka na motor . podziekował i sorry za banalne pytania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 a jestem w trakcjie robienia prawka na motor może poczekaj aż zrobisz, żebyś nie miał potrzeby dowiadywania się w trakcie jazdy gdzie hamulce...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 bardzo głupie pytanie ale nie wiem do tego motoru wlewa sie bezyne 95 czy mieszanke ? O ku*wa. Jesteś taki łom, czy udajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 oj dajcie gościowi spokój, może tato mu nie powiedział :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 bardzo głupie pytanie ale nie wiem do tego motoru wlewa sie bezyne 95 czy mieszanke ?Spoko, każde pytanie jest dobre - przy okazji sprawdź, czy nie masz wersji zasilanej LPG. Poznasz to po butli (montowanej zazwyczaj przed siedzeniem w miejscu zbiornika na paliwo) i po zaworze znajdującym się w okolicy dekla skrzyni biegów. Najlepiej zajedź na stację benzynową i poproś o zatankowanie LPG. Bez sensu jeździć na drogiej benzynie, jeżeli się okaże, że możesz taniej. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Uczepiliście się gościa, a nie zrozumieliście pytania :P On chciał się spytać, czy trzeba lać mieszankę: nitrometanu, oleju rycynowego i benzyny, czy wystarczy zwykłe 95 :P a Wy się z niego nabijacie... sory za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milodoe Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Niech mnie któś poprawi jeżeli się mylę ale dla wysokoch osób jest dość mały. Kolejna sprawa to pozycja za kierownicą. Miałem poczucie że ręce opierją sie na kierownicy a nie spoczywają na niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Niech mnie któś poprawi jeżeli się mylę ale dla wysokoch osób jest dość mały. Kolejna sprawa to pozycja za kierownicą. Miałem poczucie że ręce opierją sie na kierownicy a nie spoczywają na niej. Bo trzeba nim jechać :icon_rolleyes: Na pewno jest wygodniejszy niż każdy sport, cbr F czy gsx r. Już przy 90/godz. pęd powietrza podpiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 (edytowane) Bo trzeba nim jechać :icon_rolleyes: Na pewno jest wygodniejszy niż każdy sport, cbr F czy gsx r. Już przy 90/godz. pęd powietrza podpiera.A co tam podpierać ma? Przecież tam pozycja niemal jak na czoperze :). Moim zdaniem ręce nie są absolutnie obciążone na tym motocyklu. Przejeździłem nim 2 sezony. A jak na niego później wsiadłem po 2 miesiącach jazdy TLRem - pozycja jest naprawdę turystyczna - czułem się, jakbym siedział na kanapie. Edytowane 21 Grudnia 2011 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitu Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 http://www.bikepics.com/members/vitu/94gpz500/ o to moja GiePeZecina. Był to moj pierwszy motor zaraz po zdaniu prawka. Bardzo wygodny , zwrotny i przyjemny motorek. Praktycznie bezawaryjny (praktycznie bo rozlecial sie rolgaz ale to ze starości) Wybacza błędy , idealny na pierwszy motor. Moze mu chodzilo czy leje sie rozowy olej do Stihl'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Przez rok czasu to już kolega kupił chyba. Ale codo mieszanki to lepiej było tego pytania nie zadawać :D mało co się nie zakrztusiłem kawą ze śmiechu. Jednak internet potrafi być niebezpieczny :) Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi