Emiloko Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Witam!!Czy można jeździć skuterkiem bez plastików po mieście ?? Wydaje mi się, że tak bo ma przecież hamulce, światła i kierunkowskazy ale wolę sie upewnić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damios Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Jesli ma niezbedne oswietlenie i rejke to chyba tak, ale po co?? Robisz strretfightera-skutera :D ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiloko Opublikowano 28 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Coś mi brzęczało jak jechałem i sobie ściągnalem plasticzek (w ogródku)zeby zobaczyc co to, patrze a tam bruuudno że hoho 8O no to sobie pomyslalem ze umyje troche no i przy okazji drugi plastik ściągnalem, a potem przy okazji trzeci i czwary i jakos tak samo wyszlo :lol: Troche skąpo to wyglądało ale pojechałem sobie tym na miasto i po paliwko, jakos tak szybciej nawet jechał i dźwięk był lepszy. Ale nie zamierzam tak śmigać cały czas, no moze jeszcze jutro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Oslony nie sa zupelnie potrzebne wedlug prawa. Zreszta np. nakedy obodow nie maja to czemu skuterek bez obodow bylby nieprzepisowy ? Mozesz smigac na legalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Ale dziko wygląda bez osłon. Jak rower z silnikiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Emiloko lepiej załóz te osłony bo skuter bez osłon wygląda po prostu tragicznie :D Złapią cie i wlepią mandat za sam wygląd :D Poza tym nie wiem czy nie bedzie problemów z tym ze w dowodzie masz wpisany kolor osłon a w rzeczywistosci tych osłon nie ma wiec kolor masz inny. Ale dziko wygląda bez osłon. Jak rower z silnikiem rower z silnikiem (mój) wygląda tak (mialem wtedy 11 lat a ta stodoła w tle wcale nie jest moja :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 A tak wyglada simson bez oslonek/plastikow :D A co do oslon. to raczej mozna bez smigac :)Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 jak wszyscy to ja tez:> w zalacznku NSR bez owiewek...jezdzilem taka na poczatku sezonu...uz nie moglem wytrzymac:> a no i jescze oczywiscie zbiornik byl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 odp. Tak pewnie że można wystarczy tylko ze ma kierunki swiatła itd. Owiewki nie maja znaczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 ee to wyglada zajebiscie ,bez tych plastików :D :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 no ale takim raczej nie mozna jezdzic po miescie ani nawet po polu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 ja tez mam przod rozebrany :mrgreen: ale nie mam cyfrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 no ale takim raczej nie mozna jezdzic po miescie ani nawet po polu Dla chcacego nic trudnego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 no nie wiem czy nic trudnego :D :) :D dla mnie to by bylo trudne nawet gdybym chcial i dla kazdego zresztą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi