Hofiec Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) Zastanawiam sie nad kupnem kurtki tekstylnej.Zdecydowalem sie na firme Alpinestars.modele miedzy ktorymi sie waham to: SMK (bez garba) - http://allegro.pl/alpinestars-smk-ochraniacze-przesylka-gratis-i1700399192.html T RC ( z garbem) - http://allegro.pl/nowa-kurtka-motocyklowa-alpinestars-t-rc1-rc-1-rc1-i1710196567.htmljak jest w przypadku bezpieczeństwa, wygody na motorze?Czy garb całkowicie wyklucza noszenie plecaka ( miękkiego)?Jeżdżę na Suzuki GSF 650 ,,Bandit" Naked. Ps. Nie chodzi mi o opinie typu ,,GARB NA PLASTIKA" tylko raczej walory bezpieczeństwa oraz wygody są dla mnie kluczowe. Pozdrawiam Hofiec. Edytowane 11 Lipca 2011 przez Hofiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Popraw linki bo nie trybią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (...) raczej walory bezpieczeństwa oraz wygody są dla mnie kluczowe. primo: to po co Ci garb?secundo: wklejając posta skopiowanego z innego forum poprawiaj linkijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Pozycja na Twoim Bandicie i osiągane prędkości raczej nie potrzebują garba którego zadaniem jest stabilizowanie głowy:)A kurtka tekstylna z garbem to już prawdziwy ewenement:)) Ale Twój wybór. Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Garb ma również uwydatnić aerodynamikę, a przypadku nakeda gdzie siedzisz prawie wyprostowany, garb nie ma najmniejszego sensu. Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hofiec Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Linki już poprawione - sory Jeszcze jak z tym plecakiem?? czy garb totalnie wyklucza plecak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hofiec Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Dzieki wszystkim za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 a te kurtki z linkow - :o nie sa napewno oryginalne :) alpinestars za 400-500 zlotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 ale rozkmina:) najlepiej jak przymierzysz oba modele i zobaczysz, ktora Ci bardziej pasuje. Ja mam garba w skorzanej A* RC1 a tez jezdze teraz na Bandicie i mam wy*ebane bo mi zdecydowanie najlepiej leżala jak wybieralem, jak siadam na fazera to juz wygladam prawie jak na "scigaczu", a w ogole to jak zmienie moto to moze nagle garb bedzie mi "pasowal"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) Nie, ale jest niewygodnie.Mi nie przeszkadza. Pzdr edit:Chyba, że o żywym plecaku mowa, to jeszcze nie testowałem ;) Edytowane 12 Lipca 2011 przez Techniacz Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilolo Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Czytałem na innych forach że ta alpina to podróba :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frugas Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 ja mam kombi Dainese "Draken" z małym garbem i plecak ani trochę mi nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Z garbem jest lans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Te kurtki to podróbki. Zresztą z tego co wiem tej drugiej w ogóle w oficjalnej sprzedaży nie ma :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Z garbem jest lans.ogolnie jazda na motocyklu to lans :icon_mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi