yamahala Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 to juz czworkacik. ciekawe zestawienie. Madzia.. 3mam za ciebie kciuki ajrisz i trzej amigosczuje ogien. jak w meksykanskiej restauracji Rada Starszych? hahaaa - :icon_mrgreen: , a Ty gdzie? nie ma Cię na liście... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 hahaaa - :icon_mrgreen: , a Ty gdzie? nie ma Cię na liście... :icon_eek:ja sie wstydze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 ja sie wstydze Ale kto ci każe go pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Wszystkim wybierającym się do Borek gładkiego asfaltu , dobrej pogody i zajebiaszczej zabawy. :buttrock: Niech morze ognistej wody będzie z Wami :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 (edytowane) Wszystkim wybierającym się do Borek gładkiego asfaltu , dobrej pogody i zajebiaszczej zabawy. :buttrock: Niech morze ognistej wody będzie z Wami :flesje:i niech dziewoje,a nawet zony z wieloletnim doswiadczeniem poczuja sie jak dziewice Edytowane 22 Września 2011 przez Guzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ja Wam życzę dobrej zabawy , żebyście cokolwiek pamiętali z tego weekendu, żeby żadna korba nie poszła w motórze i żebyście wrócili cali zdrowi . Aha ! Dziewczyny nie dajcie się tym napalonym samcom :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 to juz czworkacik. ciekawe zestawienie. Madzia.. 3mam za ciebie kciukiDziękuję Guziku miły - dam radę :D ...chyba... :blink: Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Nie śmiałabym wyrzucać Cię z Twojego wyrka, tym bardziej, że to Twój debiut borkowy będzie i ma Ci być dobrze pod każdym względem :icon_mrgreen: p.s. na upartego jakoś się zmieścimy (te łóżka wcale takie małe nie są :icon_mrgreen:), tylko żeby jeszcze jedno miejse zaklepać dla "takiej jednej", aaa....w sumie może spać z nami :icon_twisted: Ok. Niech będzie. Podoba mi się ta koncepcja "trójkąta" :D Chwileczkę,chwileczkę..nie zamierzam się temu biernie przyglądać !!! Moje wyrko też da radę poddać się niestandardowemu użyciu i przeznaczeniu :icon_mrgreen: w kupie cieplej..w sensie w większym gronie :wink: Cosmo, luz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Zdaje się, że i Ja dołączę. Z soboty na sobotę :) Do zobaczenia. Nooo,pierwsza męska decyzja :)Jaka męska... przecież to Magdy decyzja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ktoś jedzie o 16 z Warszawy? Bo ja tu nie wchodziłem dawno :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Dziewczyny nie dajcie się tym napalonym samcom :icon_razz:Byle oni się nam dawali. Guziku - i dla Ciebie znajdzie się miejsce w naszym młodzieżowym domku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Waldi, miejsc chyba ogólnie jeszcze będzie sporo, więc nie kłopocz poczochranej - wszyscy się zmieścimy :) Może nie w jednym domku, chyba że w X(E--> Klod ;))L domku :) Trzymam za słowo. My będziemy około 19 ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Waldi, zaznacz że jedziesz z Laską i chcesz mieć "sypialnie" dla Siebie w domku bo może będziesz pukał .... bo inaczej skończysz na podłodze na werandzie :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 ku.va, ale mnie nerki napier...ją :( serioledwo chodzę. ale na siodło wskoczę, mam nadzieję, że mi ich nie wytrzęsie i może jakoś je do Borek dowiozę. Czy ktoś planuje być w borkach na 16:00?? Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Zapomniałem nas dopisaćaker sztuk 1piocho sztuk 1 będziemy dzisaj pod wieczór :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi