marzka Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) Nooo...ładnie wypadłam z obiegu. Takie rzeczy się tu dzieją, a ja w nieświadomości błogiej przebywam :]Będę jeśli będę, a o miejsce na miejscu będę się martwić (a nuż ktoś przygarnie zbłąkaną duszę :]). edit:Y, dziękuję za gołębia pocztowego :D Edytowane 14 Września 2011 przez marzka Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Marzka! nareszcie się odezwałaś :icon_biggrin: Borki- to Borki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Odtańczymy w piątek przy ognisku taniec deszczu (a raczej jego braku) i będzie słonecznie co najmniej do niedzieli do 18 ;) Ty lepiej nie tańcz. Po twoich tańcach przez kraj przelewa się potem fala nawałnic i powodzi. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Stanisławie.... Staszku. Ranisz mnię. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) ...nie będę, bo będę prawdopodobnie w tym czasie wyjechany. A jak nie będę w tym czasie wyjechany, to będę... Edytowane 14 Września 2011 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzka Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 1. Przemek i Sylwia - domek2. Igor - domek3. Szuberto+ Yamahala+ Mag Śl.+ Yuby- domek4. Xyle i Szczeniaki - domek5. Cezsek x2 - domek6. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - domek7. Rafał- domek8. Malvina + Nieznani - domek9. Maro - domek10. Pepe - domek11. sowa - domek 3-osobowy12. ajrisz, kivi, krzywer i Wariat - domek13. Adam - cały domek14. bartez- cały domek15. E-Klodo, MOC, Greedo, Belgu - cały E-Domek16. Cosmoo + Lefthandy + Grass + szaki17. Mask + Miska + - cały domek18. pszczola35 + ptaq_ + Peterek + modek-cały domek19. Irys - cały domek20. Estrella - cały domek Pokoje dwuosobowe:1. Piotr + Ola Olszchopper2. Akinom + Oskar3. Ciaps + Iwonka4. Romanek + Ula5. Mira i Krzych (tylko sob/niedz) Miejsca w domkach do podziału: 4. zappa 5. marrio6. maniek_7 7.8. ryba+ kumpleszka9. Badger10 Prot +TW ( w łóżku e-Kloda w e-Domku ... albo gdziekolwiek ... wdupiemamto) 11 marzka + 1os. (albo domek, albo pokój, czas i okoliczności pokażą). Cytuj <seryjna kolekcjonerka> Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jestPatrzy w oczy tak, jakby znała mnie od latKiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 marzka,fajnie Cie bedzie zobaczyc w Borkach :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 (edytowane) 1. Przemek i Sylwia - domek2. Igor - domek3. Szuberto+ Yamahala+ Mag Śl.+ Yuby- domek4. Xyle i Szczeniaki - domek5. Cezsek x2 - domek6. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - domek7. Rafał- domek8. Malvina + Nieznani - domek9. Maro - domek10. Pepe - domek11. sowa - domek 3-osobowy12. ajrisz, kivi, krzywer i Wariat - domek13. Adam - cały domek14. bartez- cały domek15. E-Klodo, MOC, Greedo, Belgu - cały E-Domek16. Cosmoo + Lefthandy + Grass + szaki17. Mask + Miska + - cały domek18. pszczola35 + ptaq_ + Peterek + modek-cały domek19. Irys - cały domek20. Estrella - cały domek Pokoje dwuosobowe:1. Piotr + Ola Olszchopper2. Akinom + Oskar3. Ciaps + Iwonka4. Romanek + Ula5. Mira i Krzych (tylko sob/niedz) Miejsca w domkach do podziału: 4. zappa 5. marrio6. maniek_7 7.8. ryba+ kumpleszka9. Badger10 Prot +TW ( w łóżku e-Kloda w e-Domku ... albo gdziekolwiek ... wdupiemamto) 11 marzka + 1os. (albo domek, albo pokój, czas i okoliczności pokażą). Edytowane 16 Września 2011 przez josha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 1. Przemek i Sylwia - domek2. Igor - domek3. Szuberto+ Yamahala+ Mag Śl.+ Yuby- domek4. Xyle i Szczeniaki - domek5. Cezsek x2 - domek6. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - domek7. Rafał- domek8. Malvina + Nieznani - domek9. Maro - domek10. Pepe - domek11. sowa - domek 3-osobowy12. ajrisz, kivi, krzywer i Wariat - domek13. Adam - cały domek14. bartez- cały domek15. E-Klodo, MOC, Greedo, Belgu - cały E-Domek16. Cosmoo + Lefthandy + Grass + szaki17. Mask + Miska + - cały domek18. pszczola35 + ptaq_ + Peterek + modek-cały domek19. Irys - cały domek20. Estrella - cały domek Pokoje dwuosobowe:1. Piotr + Ola Olszchopper2. Akinom + Oskar3. Ciaps + Iwonka4. Romanek + Ula5. Mira i Krzych (tylko sob/niedz) Miejsca w domkach do podziału: 4. zappa 5. marrio6. maniek_7 7.8. ryba9. Badger10 Prot +TW ( w łóżku e-Kloda w e-Domku ... albo gdziekolwiek ... wdupiemamto) 11 marzka + 1os. (albo domek, albo pokój, czas i okoliczności pokażą). kumpleszka się wykruszył więc będę sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Myślę, że Krzywer nie pozwoli Ci marznąć ;)Mam nadzieję, że nie rozbiłaś dobrze zapowiadającego się związku przez tego łamacza niewieścich serc... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Myślę, że Krzywer nie pozwoli Ci marznąć ;)Mam nadzieję, że nie rozbiłaś dobrze zapowiadającego się związku przez tego łamacza niewieścich serc... ;) Chyba tak się stało bo krzywy ciągle powtarza że w Borkach obiecałam wyłączność tylko dla Yubiego;pUdobrucham go jakoś ahahahaha;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Udobrucham go jakoś ahahahaha;pRybciu, myślę, że kluczową w tej kwestii będzie druga połowa pierwszego wyrazu Twej wypowiedzi z cytatu powyżej :bigrazz: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że tym razem przybędę :) 1. Przemek i Sylwia - domek2. Igor - domek3. Szuberto+ Yamahala+ Mag Śl.+ Yuby- domek4. Xyle i Szczeniaki - domek5. Cezsek x2 - domek6. Pietra & Mighty Polfa Grodzisk (np. Niunia + mla...;-) - domek7. Rafał- domek8. Malvina + Nieznani - domek9. Maro - domek10. Pepe - domek11. sowa - domek 3-osobowy12. ajrisz, kivi, krzywer i Wariat - domek13. Adam - cały domek14. bartez- cały domek15. E-Klodo, MOC, Greedo, Belgu - cały E-Domek16. Cosmoo + Lefthandy + Grass + szaki17. Mask + Miska + - cały domek18. pszczola35 + ptaq_ + Peterek + modek-cały domek19. Irys - cały domek20. Estrella - cały domek Pokoje dwuosobowe:1. Piotr + Ola Olszchopper2. Akinom + Oskar3. Ciaps + Iwonka4. Romanek + Ula5. Mira i Krzych (tylko sob/niedz) Miejsca w domkach do podziału: 4. zappa 5. marrio6. maniek_7 7.8. ryba9. Badger10 Prot +TW ( w łóżku e-Kloda w e-Domku ... albo gdziekolwiek ... wdupiemamto)11 marzka + 1os. (albo domek, albo pokój, czas i okoliczności pokażą).12. Kate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Rybciu, myślę, że kluczową w tej kwestii będzie druga połowa pierwszego wyrazu Twej wypowiedzi z cytatu powyżej :bigrazz: Niestety muszę Cię zawieść ale mam zdarty tyłek więc z naszych zabaw nic nie wyjdzie...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Czy ludziska z Warszawy zbierają się w jakieś skupiska, celem dotarcia na miejsce, czy każdy z osobna się przemyka? Niestety muszę Cię zawieść ale mam zdarty tyłek więc z naszych zabaw nic nie wyjdzie...:( Tyłek to tylko jedna z możliwości, a te ogranicza tylko twoja fantazja. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi