tymbarczki83 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Red Bull X FightersWybieracie się? Bilety w cenach 119-199zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Bilety zaczynają sprzedawać a data imprezy jeszcze nieustalona? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Bilety zaczynają sprzedawać a data imprezy jeszcze nieustalona? :biggrin:Data taka sama jak w przypadku imprezy warszawskiej.http://www.eventim.pl/pl/informacje/2011/06/red-bull-x-fighters-wyladuja-w-poznaniu-634085.html Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Czerwca 2011 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Kurcze, trzeba iść. Pod nosem taka impreza?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Kurcze, trzeba iść. Pod nosem taka impreza?!No ja liczyłem, że sobie zrobię wycieczkę do stolicy, a teraz najwyżej tramwajem się przejadę parę przystanków :P Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJaN Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Też się ucieszyłem na tą informacje :D będzie bliżej niż do W-wy.Ale kibice będą zawiedzeni, bo coś czytałem, że przez to stadion będzie zajęty do 4 września, a LECH będzie musiał grać we Wronkach - znów będzie bliżej na mecz :D Cytuj GPZ 500s => GSX-R 750 K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Obowiązkowo idę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Będę :bigrazz: Od jutra sprzedaż biletów. Ktoś wie gdzie? Na stronie szczegóły wkrótce, a nie chciała bym przegapić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Kurcze, trzeba iść. Pod nosem taka impreza?! a co na to Wiara Lecha? ;) Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaku Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 A co na to MC HA? Kilkunastu zawodników w barwach klubowych Czerwonego Byka. :icon_mrgreen: Ciekawe, czy sztab RBXF wysłał prośbę o pozwolenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Bilety już są http://www.eventim.pl/pl/bilety/red-bull-x-fighters-poznan-stadion-miejski-w-poznaniu-279867/performance.html Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Mam zaledwie 102 km od znaku do znaku to chyba zawitam na imprezkę :flesje: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Czerwca 2011 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Miejsca siedzące za 159 i 179 zł kiepściutkie. Od 199 zł zaczynają się takie, na których będzie odpowiednia oglądalność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 kupiłam, miejsca już w większości przebrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 kupiłam, miejsca już w większości przebrane Dzisiaj kupiłem dwa i mimo ze były za 199zł to nie dało rady żeby były koło siebie,większość biletów to jedynki w różnych miejscach i jest ich dosłownie kilka, więc jeżeli ktoś ma zamiar się wybrać na imprezę i mieć w miarę dobry widok na płytę a nie na niebo,to doradzam pośpiech.Firma w której pracuję jest bardzo blisko (Ul.Wałbrzyska)i mamy mały parking,więc jakby co to parę miejsc parkingowych się znajdzie :wink: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi