kiler Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Mini łoś 50.Ale po tuningu na 55!No i te płomienie na baku...Nie słuchaj go . Chce się tylko polansować a tak naprawdę to motorynka z pieciosuwomym silnikiem od komara tylko trochę podrabiany na łosia :icon_biggrin: ja to co innego - mogę wjechać moim sprzętem :icon_biggrin: kurcze czy jest jakieś forum motocyklowe na którym nie napisałaś ??? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ciekawa to sprawa-ludzie wchodzą na forum i zamawiają motocyklistów jak dziewczyny z klubu Czarny Lotos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achaja Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Nie słuchaj go . Chce się tylko polansować a tak naprawdę to motorynka z pieciosuwomym silnikiem od komara tylko trochę podrabiany na łosia :icon_biggrin: ja to co innego - mogę wjechać moim sprzętem :icon_biggrin: kurcze czy jest jakieś forum motocyklowe na którym nie napisałaś ??? :icon_biggrin: działam na szeroką skalę :Pale i tak możecie czuć się najbardziej wyjątkowo bo na was najbardziej liczę :PPP Ciekawa to sprawa-ludzie wchodzą na forum i zamawiają motocyklistów jak dziewczyny z klubu Czarny Lotos. oj tam od razu czarny lotos :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Jak tutaj nikt nie ma motocykla....ale są e-motocykliści. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Będę w tedy w wawie, ale moja biała pierdziawka chyba nie ma wstępu :D Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Jak tutaj nikt nie ma motocykla....ale są e-motocykliści. :icon_mrgreen: :flesje: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ty też mógłbyś nie mieć wstępu do lokalu na dalszą część imprezy bez dowodziku :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 a co masz? :) a czy miłe to tylko picie?Ja bez picia rucham. Więc jeżeli zamiast flaszki, będzie miło to się melduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Jak was czytam to przypomina się temat o kobiecie, która chciała kilku chopa na motongach co by koleżanki przewieźli przez centrum. Ilość SPAM'u była niesamowita :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Czy ona proponuje bzykanie w zamian za podwózkę motongiem?Chętnie porobię zdjęcia :icon_mrgreen: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Pierdzielony zboczuch :) Wszyscy będą bzykać a ten zamiast solidarnie pomóc to zdjęcia będzie cykał i po internecie wrzucał :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 kurcze kiler, przez podobieństwo awatarów Twojego i zajca miałam wrażenie, że sam ze sobą rozmawia ;)MOC - Twoje uczucie do mnie było platoniczne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ale wlasnie dlatego tak dlugo przetrwala ze byla przyjacielska, bezinteresowna, lojalna i wierna. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 i jednostronna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ty też mógłbyś nie mieć wstępu do lokalu na dalszą część imprezy bez dowodziku :icon_twisted: Tymczasowy mam! :buttrock: Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi