kuczwelek Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 moja ma i odejście i dobrą końcówkę nawet z turystyczną szybą 230.i jeszcze jedno; 27 wiosen!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Hyosung Aquila GV 650. v-max ok. 200km/h w wersji dla lamusów.Lefty nie wspominaj mi o Hyosungach :P Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 (edytowane) moja ma i odejście i dobrą końcówkę nawet z turystyczną szybą 230.i jeszcze jedno; 27 wiosen!!! To dawaj Pan jakieś zdjęcie :) moja xv też idzie jak szatan, nie wiem ile bo prędkościomierz nie działa ale nie ma chwil słabości :) i do końca obrotów przyśpiesza równo Edytowane 8 Czerwca 2011 przez Saltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech1986 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Nikt nie wspominał o Suzuki Madura 1200, nigdy nie miałem z tym bliższej styczności ale podejrzewam że rakieta z tego nie zła musi być. :buttrock: Cytuj Yamaha RD 250 LC '82 - byłaPannonia T1 '64- jest, w remoncieKawasaki LTD 450 '85 - byłaSuzuki VL800 VOLUSIA 04 - byłaYamaha XV1700 WARRIOR '06- JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Nikt nie wspominał o Suzuki Madura 1200, nigdy nie miałem z tym bliższej styczności ale podejrzewam że rakieta z tego nie zła musi być. :buttrock:to bardzo rzadki motor, nawet o nim nie słyszałem Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech1986 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 to bardzo rzadki motor, nawet o nim nie słyszałem trafiłem ostatnimi czasy na alledrogo na to cudo, spodobał mi się strasznie, oczy się zaświeciły, ale szybko zniknął z aukcji. Cytuj Yamaha RD 250 LC '82 - byłaPannonia T1 '64- jest, w remoncieKawasaki LTD 450 '85 - byłaSuzuki VL800 VOLUSIA 04 - byłaYamaha XV1700 WARRIOR '06- JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczwelek Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 madura to u nas igła w stogu, a dostępność części i ich ceny odstraszają, ogólnie bardzo mało zeszło z taśmy,a u nas może być kilka sztuk na kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 1100 Nie miałem przyjemności ale Magna 750 daje rade - tylko że stare to jst i wygląda wg mnie mega wiekowo gorzej niż Virago 1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgadzam się w zupełności, w Dużej (V65 - tak oznaczano pojemność w calach sześciennych - 1100cm3) prędkość przekracza możliwości utrzymania się w siodle. Osiągi też mogą wdeptać w asfalt posiadaczy wielu szlifierek - jeżeli tylko zechcemy... Nooo, ale potem jeszcze trzeba zahamować, albo nie daj boże skręcić... :icon_razz: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Maniek , ale pociski nie skręcają :icon_razz: . Chyba ze wiatr zawieje. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Fajnie przyspiesza sportster XR1200 mały niepozorny zawadiaka świetnie wyważony do jazdy na gumie! :icon_twisted: Ale czy aby to nie jest juz naked :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ten za to sam jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ustawiamy tempomat i trenujemy bioderka jak w tańcu albo innym sporcie extremalnym :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Jak widać, mam obydwa.VTX-a nie ma sensu porównywać do V65 jesli chodzi o dynamikę i prędkość. Często jeżdżę z Kolegą, który śmiga VTX -em 1800C i moja "madzia" robi VTX-a(oraz wiele innych motocykli) jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Uwazaj bo Cie wlasciciele VTXow zlinczuja za swietokradztwo i bluznienie.:) Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi