Heny Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Witam.Szukam chętnych do polatania po torze w Koszalinie.Gdyby zgłosiło się 10 osób wynajęcie obiektu na wyłączność nie przekroczyłoby 40 PLN na godzinę.Jeśli są wśród nas osoby które tam już były proszę o opinię na temat toru i max ilości bikerów aby sobie nie przeszkadzać. http://www.moto-park.koszalin.superhost.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=95&Itemid=231 Termin do ustalenia, osoby poważnie zainteresowane prosiłbym o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jo_jacek Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Nie mam jeszcze motocykla ale mogę się wypowiedzieć o torze ;)Jest to tor kartingowy także jest dość ciasny. Często jest używany do driftów więc przy pierwszy kółku trzeba dobrze obejrzeć nawierzchnie, bo czasem lubi znaleźć się na niej piasek ;)z tego co widziałem śmiga tam facet z dmuchawa i dmucha na piasek ale nie wiem jak to często jest wykonywane ;) na winkle pewnie że jest świetny, naprawdę, w sumie jest tylko jedna prosta na której można popałowac ale zaraz potem jest zakręt ok 150* a tak to od zakretu do zakretu :Djak kupie motocykl to od razu tam chce pojechać i pośmigać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Nie głupi pomysł. Powiem szczerze, że nie wiedziałem, że w Koszalinie jest taki obiekt.Sprawa do przemyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipoix Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Byłem w zeszłym tygodniu, 15pln/0,5h. Jeździłem sam. Gdy kiedyś chciałem wbić się w weekend, to miałem możliwość jeżdżenia na zmianę z kartami, a wtedy trzeba się dzielić czasem. W tygodniu praktycznie nie ma problemu. Płacisz 25pln i masz tor na godzinę - w rzeczywistości - na wyłączność. Tor był czysty. Co do maksymalnej liczby uczestników, to ciężko stwierdzić, zobacz filmik od 1 minuty (nie mój) tam, gdzie na filmiku jest tarka, obecnie jest asfalt. Jeśli motocykle jadą w podobnym tempie to pewnie jest ok, gorzej jak trzeba będzie wyprzedzać. Pewnie 10 osób startujących co 10 sekund byłoby liczbą maksymalną. Tor kręty, potarłem podnóżkami, prędkość do 100km/h, po pół godzinie CB500 osiągnęła temperaturę której nigdy nie miała. W kilka osób przez godzinę mogłoby być ciekawie. Dla 10 osób zapewne warto rozważyć tor na wyłączność. Jeśli odzew będzie kiepski, to przyjedź w tygodniu i zapłacisz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Sugeruję wcześniej dać znać obsłudze toru, że będą motocykle, bo często po drifterach jest fhuj piasku na zakrętach. Ale cena 40 pln za godzinę, gdy normalnie jest 25 to chyba nie jest jakaś okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosmyK Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Gdyby zgłosiło się 10 osób wynajęcie obiektu na wyłączność nie przekroczyłoby 40 PLN na godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 ja jestem chetny polatac na moto parku,nie mam kombinezonu wiec podlece na luzno.termin oczywiscie po 10 w weekend.chetnie pocwicze zakrety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Kosmyk wiem, że na wyłączność ale to nie tor Poznań i jak już wcześniej napisano w tygodniu jest pusto. Zawsze płaciliśmy 20zł i tor był tylko dla nas ;)Sprawdziłem cennik i jakby było te 10 osób, to koszt od łebka równo 30zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Nie byłem, ale patrząc po filmie to fajny do ćwiczenia techniki i pozycji.Szkoda że delikatnie uje....ny asfalt.Jeździ się jak w Lublinie. Latałem i tu i tu więc coś mogę na ten temat powiedzieć. Do asfaltu nie miałem żadnych zastrzeżeń. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 generalnie tor jest ok,uczylem sie w szkole obok toru tzw /samochodowce/ wiec moze przestanmy gadac co i jak jest na moto parku tylko ustawmy spotkanie.PS wtedy jeszcze tor nalezal do szkoly samochoidowej{moj ojciec jako uczen tejze szkoly tez bral udzial w budowie tego toru,tam gdzie teraz jest tor super moto byla strzelnica sportowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 heny cos slabo zachecasz na wyjazd na tor,napisales post i sie zerwales a chcialem jechac.coz trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi