Handelson Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Posłodzili - to fakt Zdjęcia być może i z biodra ale pomimo, że powinno mi być gorąco z radochy jak mi stal przywieźli trzęsło mnie jak diabli. Pogoda tego dnia była niezbyt "sympatyczna". Chciałem więc uwiecznić moto w chwili dostawy i zrobić to jak najszybciej ;)Co do gustu... być może mamy podobny ale gdzie tam mojej pszczole do Twojej Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waciak Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 ja też chcę mieć takie fajne fotki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 ja też chcę mieć takie fajne fotki..... Waciak - mówisz i masz ;) Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Hmm - nie chce wyjsc na malkontenta ale to "zwykly" VTX tylko, ze w aerografie.:)Jak ktos dobrze poszuka to w tej galerii sa 2 VTXy moich kumpli - cos w ramach inspiracji:http://aerografia.pl/#/galeria/chopper--------cruiser/ Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Hmm - nie chce wyjsc na malkontenta ale to "zwykly" VTX tylko, ze w aerografie.:) To nie aerograf. VTX z wersji C z tego rocznika wychodził w dwóch opcjach kolorystycznych. To jest jedna z nich.Jest więc najzwyklejszym VTXem z tego roku. A czy ja lub ktoś mówił/pisał, że jest niezwykły? Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Handelson Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 To nie aerograf. VTX z wersji C z tego rocznika wychodził w dwóch opcjach kolorystycznych. To jest jedna z nich.Jest więc najzwyklejszym VTXem z tego roku. A czy ja lub ktoś mówił/pisał, że jest niezwykły?No masz racje - zapomnialem o tym. Kiedys sie nawet interesowalem VTXami bo kumple bardzi mi je zachwalali i jezdzilem wiele razy ale, niestety zeby mi sie VTX zaczal podobac to musialbym go tak przerobic jak kumple.:)Pzdr. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceo Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 ach te koło ... moja ocena 10 na 10. Jest piekny :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bover Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Uuu...Konkretna maszyna :notworthy: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -HORNET- Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Piękna maszyna, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 no niczego sobie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Piękna. Robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felice Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 fajne moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Dzięki, dorzucę coś w ruchu: Edytowane 12 Października 2012 przez Handelson Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Świetne foty! Robią wrażenie! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Piękne moto ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi