Joey69 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Kolesie są zaje..ści. Zwłaszcza jak ruszają spod świateł i kręcą do czerwonego pola na prostej. Ale najlepsze jest to jak przed delikatnym zakrętem hamują prawie do 0. Respect :notworthy:Popisowy sezonowy lanser próbujący sił u plastikowych girl gdzie w efekcie wychodzi i tak na mistrza prostych . Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ale ja nadal nie rozumiem w czym wam oni przeszkadzaja :). Ograniczaja jakos Wasza przestrzen zyciowa czy co? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) Ale ja nadal nie rozumiem w czym wam oni przeszkadzaja :). Ograniczaja jakos Wasza przestrzen zyciowa czy co?Mi tam burakiem wieje i kompletnym brakiem odpowiedzialności Popisową, czy też brawura = tragedia wypadek...Jak coś się robi dla szpanu z reguły przecenia się swoje możliwości.Ale pewnie powiesz zaraz że w końcu to on się potrzaska a nie Ty..i uprzedze Twoje pytanie tak tylko że jak ostatnio kumpel śmigną to wyrwał w golfie koło a focus wyglądał na zdeczka zdewastowanego..gdzie szukać F4? ..pod golfem zaraz za piastą tylnego koła patrząc od tylu auta Edytowane 13 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Oj tam oj tam, puszkarze powinni byc wdzieczni ze maja darmowe budzenie :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Twój był Golf czy Focus...?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Twój był Golf czy Focus...?;)na szczęście żaden, aczkolwiek Pan z małym dzieckiem nie był zachwycony widokiem auta i myślą o konsekwencjach gdyby mu sie wkomponował w dzieciaka motor Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Czyli tak w skrócie - Powinno się zakazać posiadania dzieci abyśmy mogli ostro zapie**alać po mieście. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 (edytowane) Kolesie są zaje..ści. Zwłaszcza jak ruszają spod świateł i kręcą do czerwonego pola na prostej. Ale najlepsze jest to jak przed delikatnym zakrętem hamują prawie do 0. Respect :notworthy: A jak pokrece do czerwonego na prostej, a w zakrecie (zalozmy na potrzebe przykladu, ze dam rade ;) ) jeszcze przyspiesze i cie wyprzedze ?To dalej dresiarstwo czy juz wpadam do innego worka ;) ?Mnie bardziej bawia kolesie na nowiutkich zajebistych moto ktorzy nie ogarniaja.Najlepiej na litrach ;)Jakos w zeszlym roku mijalismy taka ekipe ;)4x R1 2009 i ledwo sie toczyli. Edytowane 13 Maja 2011 przez G3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 na dotarciu trzeba czasem prypizdryczyć... V'ka robi niesamowite doznania akustyczne, a że traci ułamek sek na starcie i pare km przy maksie to kwestia drugorzędna chyba że tu sami Valentino... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Zdaje się, że silniki Ducati potrafią mieć mocniejszą górę niż 'nie istnieje'. No ale nie wiem, nie jeździłem, oglądałem na motorcyclenews.com ; )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Zdaje się, że silniki Ducati potrafią mieć mocniejszą górę niż 'nie istnieje'.Za cholere nie potrafie tego rozgryzc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Patrząc na temat z dystansem, to faktycznie nie można jednoznacznie określić, co jest lepsze w maszynie sportowej - R4 czy V2.Motocykl jest indywidualną sprawą każdego z Nas. Zawsze znajdą się zwolennicy jednego i drugiego, gdyż to co dla jednego jest udręką w jeździe - drugiemu może dawać dużo radości. Dziś doszedłem do wniosku, że jednak zostanę przy swojej VFR v4 - jest ona kompromisem pomiędzy typową v'ką a rzędówą. Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Zdaje się, że silniki Ducati potrafią mieć mocniejszą górę niż 'nie istnieje'.Za cholere nie potrafie tego rozgryzc? Ale czego dokładnie? Mojej wypowiedzi po odpowiednim pokolorowaniu literek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 pare lat temu ostro z takim ziomkiem napieralismy na torze ja na 06r1 520(-1+2) lancuch pc wydech zawiecho przod,inne tarcze i oplot , a on 1098 tez seria , prakatycznie loilismy rowno do 250 , ja dalem 6k$ szpeja on 15k$ , wiec jak niema roznicy to po co przeplacac? :icon_razz: dobranoc :crossy: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Dziś doszedłem do wniosku, że jednak zostanę przy swojej VFR v4 - jest ona kompromisem pomiędzy typową v'ką a rzędówą.Jesteś zmienny jak kobieta :icon_eek: pare lat temu ostro z takim ziomkiem napieralismy na torze ja na 06r1 520(-1+2) lancuch pc wydech zawiecho przod,inne tarcze i oplot , a on 1098 tez seria , prakatycznie loilismy rowno do 250 , ja dalem 6k$ szpeja on 15k$ , wiec jak niema roznicy to po co przeplacac? :icon_razz: dobranoc :crossy:Płacisz za markę wygląd i włoszke która w każdej chwili moe być powdem Twego orgazmu Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi