Sihaja Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 No i widzisz, wszystkie odpowiedzi w jednym tonie. Prawda jest taka, że nie jeżdżąc zawsze będzie miał te 200 km zaledwie przejechane.Powinien spokojnie sobie poradzić. Co najwyżej będzie zmęczony na początku. Tak jak napisali koledzy: w mieście trudniej, niż w trasie, więcej ukrytych zagrożeń, więcej uwagi potrzeba. Ale ogólnie po Krakowie jeździ się w miarę nieźle. Czasem tylko furiat w puszcze się trafi - jak wszędzie. Ale drogi szerokie, zwykle równe... Będzie dobrze.No i ten "motocyklista doskonały" to fajny pomysł. :) Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Powinien dać sobie radę, poza tym chyba nie ma nic piękniejszego niż ruszyć pierwszy raz w długą trasę :) Tego się nie zapomina - wiem po sobie :) Powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Oczywiście trzymam kciuki - a swoją drogą daj znać jak brat wróci, jak mu poszło i jakie wrażenia... eh, rzeczywiście tych pierwszych wypraw się nie zapomina :) Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar1367 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Przekaż bratu dobre rady braci i sióstr z forum,niech się chłopak uczy byle z głową :crossy: tak jak inni trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzeszu Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Łe tam - zrobiłem prawko, pojechałem po moje pierwsze moto (Transalp) i wróciłem nim 300 km. Chyba nigdy tak dobrze się nie bawiłem jak podczas tej pierwszej prawdziwej przejażdżki. Nie bój żaby - podejrzewam że większośc wypadków odbywa sie po tym, jak ktoś już mysli że potrafi jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Łe tam - zrobiłem prawko, pojechałem po moje pierwsze moto (Transalp) i wróciłem nim 300 km. Chyba nigdy tak dobrze się nie bawiłem jak podczas tej pierwszej prawdziwej przejażdżki. Nie bój żaby - podejrzewam że większośc wypadków odbywa sie po tym, jak ktoś już mysli że potrafi jeździć...Krzeszu chyba utrafił w sedno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 spokojnie, mamy w krakowie też kilku nowych, nie latają z przyświetlnymi. może brat zaglądać do działu lokalnego, jak będziemy się zgadywać na wycieczkę do dołączy i spokojnie się z nami potoczy po okolicy w celu przywyknięcia do siodłajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi