Katsumoto Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 The NeverEnding Story Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 The NeverEnding Storynie spamuj, jak by mi tatuś dal to tez bym jeździł ktm-em z 2004 roku a wiec tak rozebrałem cały gaźnik, przepustnica jest trochę wytarta ale nie jest pęknięta ani nic, przestawiłem iglice ze środka do góry o dwa na przedostatni, efekt jest taki ze szybciej schodzi z obrotów ale to jeszcze nie to i rura mocno się czerwieni a nie czerwieniła się aż tak bardzo po zmianie dyszy na większą, założyłem wcześniej 170a wiec tak dysze jakie mampilot air jet - 75main air jest - 200głowna 170startet jet - 85pilot jet - 45 ( nie jestem pewien czy pilot jest i starter jet nie podałem na odwrót)i iglica na 2 od góry i teraz nie wiem czy dysze dać oryginalną bodajże 160 czy większa od 170 czy iglice jeszcze do góry czy dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ale ja już dawno pisałem że masz zużyty gaźnik a ty dalej swoje i swoje. Co do Katsu i jego tatusia. Bozia dał Ci rozum, a tatuś pomógł go rozwinąć, więc powinieneś był w stanie pojąć że nie utrzymasz wyczynowego motocykla nie mająć w miarę dobrych dochodów. Trzeba było zostać przy DT i taka jest prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ale ja już dawno pisałem że masz zużyty gaźnik a ty dalej swoje i swoje. Co do Katsu i jego tatusia. Bozia dał Ci rozum, a tatuś pomógł go rozwinąć, więc powinieneś był w stanie pojąć że nie utrzymasz wyczynowego motocykla nie mająć w miarę dobrych dochodów. Trzeba było zostać przy DT i taka jest prawda.o moje dochody to ty sie nie martw ale nie bede czegos wymienial dok nie jestem pewien ze to to, ja wiem ze wiekszosc dzieciakow stad odrazu by poleciała do tatusia np po 6 stow na przepustnice a potem o jezu to nie to , same debile na tym forum nikt nie słuzy pomocą tylko głupie komentarze, jedyne wasze podpowiedzi to wymień, kup nowe, kup od nowszego, sprzedaj, na poczatku to samo jezdze juz rok czasu caly czas w pizde a jakos te wasze teorie z dupy wziete sie nie sprawdzaja FORUMOWI ZNAWCY ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 (edytowane) co za pajac... Edytowane 10 Lipca 2012 przez Saltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 co za pajac...Mało powiedziane... Niech sam sobie naprawi ten motor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 o moje dochody to ty sie nie martw ale nie bede czegos wymienial dok nie jestem pewien ze to to, ja wiem ze wiekszosc dzieciakow stad odrazu by poleciała do tatusia np po 6 stow na przepustnice a potem o jezu to nie to , same debile na tym forum nikt nie słuzy pomocą tylko głupie komentarze, jedyne wasze podpowiedzi to wymień, kup nowe, kup od nowszego, sprzedaj, na poczatku to samo jezdze juz rok czasu caly czas w pizde a jakos te wasze teorie z dupy wziete sie nie sprawdzaja FORUMOWI ZNAWCY ciao Zwracam się z prośbą o zachowanie odpowiedniego poziomu wypowiedzi, inaczej dostaniesz trochę czasu na przemyślenie swojego zachowania. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 nie spamuj, jak by mi tatuś dal to tez bym jeździł ktm-em z 2004 roku tak sie sklada koleś ze motocykl kupilem za wlasne pieniadze i wyobraz sobie ze byla to taka sama mina jak ta Twoja wr tylko ze roznica miedzy mna a Toba jest taka ze ja nie bawilem sie w polsrodki i nastepne miesiace mojej pracy to bylo splacanie drugiej rownowartosci motocykla ktory wydalem na remont moto ale teraz ja jak przyjade z trasy odpalam go i smigam az mi rece nie zaczna odpadac a Ty razem z tymi zwlokami kwitniecie w garazu :rolleyes: Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi