rafael Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Mój błąd :notworthy: nie doczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jak myslicie bedzie mi ten sciagacz pasowal ?http://allegro.pl/yamaha-xt-xtz-tt-wr-400-426-xv-virago-sciagacz-i1741619778.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 a co myslicie o spawanych karterach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 co moze byc przyczyna tego ze motor nierowno chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 np:- nieszczelny dolot- zle wyregulowany gaźnik- słaba świeca- itp Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 (edytowane) -splanowana głowica ?- skrzydelko przepustnicy ?? motor jest swiezo zlozony, moze musi troche pochodzic zeby sie wszystko "poukladalo" Edytowane 12 Października 2011 przez Piteros1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 nic nie musi, co było zrobione w silniku? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 caly rozebrany, naprawa skrzyni, plan cylka ,glowicy , ustawianie zaworow, nowy filtr olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam, mam taki problem z WR 426, jechałem i wcisnąłem hamulec tylny dość mocno i az dzwignia poszła do konca. I teraz wcale nie ma hamulca tylnego bo dzwignia idzie do końca co to mogło sie stać z tym hamulcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam, mam taki problem z WR 426, jechałem i wcisnąłem hamulec tylny dość mocno i az dzwignia poszła do konca. I teraz wcale nie ma hamulca tylnego bo dzwignia idzie do końca co to mogło sie stać z tym hamulcem?brak plynu chamulcowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 caly rozebrany, naprawa skrzyni, plan cylka ,glowicy , ustawianie zaworow, nowy filtr olej sprawa jest prosta, prąd, gaźnik, rozrząd, tłok Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 po planie glowicy jest teraz wieksze sprezanie to wiadome, ale czy od tego moga byc problemy z regulacja gaznika, znaczy on niby dziwnie schodzi z obrotow i nierowno chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 to znaczy jak dziwnie ? Zawiesza się na pewnych obrotach i po chwili schodzi niżej ? Czy może schodzi na bardzo niskie obroty i po chwili wraca do wcześniej ustawionych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 znaczy on niby dziwnie schodzi z obrotow i nierowno chodzi u mnie tak się zaczynało jak przepustnica w gaźniku zaczynała pękać-stopniowo schodził z obrotów (ja gaz puściłem a on trochę zszedł wyje wyje zszedł na jałowe po chwili i na jałowych bardzo nierówo chodził....) więc zobacz ją lepiej póki nie wpadła do silnika... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 no mechanik mowil ze niedlugo bedzie do wymiany, o kurde a to gowno drogie jest;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi