Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, wszyscy zadowoleni. Ale również wk*rwieni że plany na weekend niektóre osoby tutaj prawie kompletnie innym zje*ały. Tak na przyszłość jeśli nie możecie czegoś dotrzymac, to po prostu nic nawet nie proponujcie.. To chyba proste. A że nazwał Was leszczami się nie dziwie, bo większym trolowaniem jest właśnie to, co zrobiliście. Jest to również po prostu nie liczenie się z innymi ludźmi.

Czuje się wywołany do odpowiedzi. Nie wprost a jednak :icon_biggrin:

Bartek, pojechaliście do Czech i piszecie że było OK. My dwaj byliśmy na torze i też było git.

Nie mamy tu jeszcze żadnego biura wycieczkowego.

Jesteście dorośli, drogę znaleźliście...

Jeśli o mnie chodzi to wyraźnie pisałem, że jeśli prognoza będzie kiepska nie jadę.

Coś mi umknęło :icon_question:

Ja nie jestem zadowolony, ponieważ jako jedyny ze wszystkich nie byłem ani w Czechach, ani na torze... Mniejsza o to. Moim zdaniem to dobrze, że każdy napisał co mu leży na wątrobie i być może uda się uniknąć takich niedomówień na przyszłość.

Co Ci przeszkadzało jechać?

Co do Czechy to pojechaliśmy , to co pisało par osób z forum o deszczu to 1 wielka bzdura !!

Deszcz nie padał trasa fajna, a nawet jeżeli deszcz by spadł to liczy się to ze siedzisz na moto i jedziesz przed siebie a nie wymiękasz ,pewnie w życiu też jesteście leszczami gdy pojawią się jakieś problemy komplikacje to szybkie wrotki byle z dala .

Ja już podziękuje paru Panom z forum .

Pozdrawiam i mam nadzieje że się nie spotkamy ( bez szacunku dla ludzi którzy kantem puszczają -jedno mówią drugie robią ) !!

Sprawdź sobie w słowniku dwa słowa:

prognoza i plan.

Później stań przed lustrem i powiedz na głos że Ty tu rządzisz bo byłeś w czechach i nie wymiękłeś jak inne leszcze. Ja pierwszy się pokajam i padnę na kolana :notworthy: .

Edytowane przez prezesS

Ale wy sobie chłopaki robicie problemy

U nas na wiosce mówią że porządne chłopy daja sobie po rrazie i idą na piwo po wszystkim

Nie robcie sobie problemów :)

Każdy jedzie gdzie mu się podoba :)

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

ktokolwiek przeczytał to co napisałem parę postów wyżej ?

wyluzujcie, po co się zabijać o jeden głupi wyjazd do Czech czy na tor.

Mimo wszystko też jestem za pisaniem o konkretnijszych (dalszych, dłuższych) wyprawach w osobnych tematach.

Zreszta proponowałem to już jakiś czas temu.

Ja przeczytałem i już dawno zluzowałem cool.gif Napisałem tylko, że nie jestem zadowolony.

Co do tego, co mi przeszkadzało jechać, wolę się już nie wypowiadać, bo czuję że dolałbym oliwy do ognia. Chociaż jeśli napiszę, że byłem przekonany o tym, że nikt do tych Czech nie pojechał, to chyba nikogo nie uraże.

Wydaje mi się, że wszyscy już wszystko wiedzą i nie ma sensu ciągnąć tego dalej.

Coraz bliżej do weekendu, a nikt nie rzuca żadnej propozycji. Ja odpadam, bo jadę na komunie...

ja w sobotę lecę do Bielawy- ale dogaduję się jeszcze ze znajomymi (część z przyczyn technicznych musi lecieć puszką)- jak bedę znał dokładną godzinę wyjazdu dam info, chętni niech się podłączają, w kupie raźniej :icon_mrgreen:

ja sie zastanawiam wciaz czy puścić hasło u nas

Bo nie byłem na bielawie a ogolnie kilka imprez ze stuntem zaliczyłem i nie wiem sam :P

a przy okazji rodzine musiał bym odiwedzic xD

a z banda motomaniakow nie wypada raczej:P

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

To dla tych co w Bielawie nie byli i nie znają trasy: jak się jedzie od Wrocławia przez Łagiewniki i Sieniawkę, za miejscowością Łagiewniki droga robi się TRAGICZNA i taka jest praktycznie do wyjazdu z miejscowości Kołaczów (z paroma lepszymi odcinkami nagle się kończącymi), więc pomału i uważać.

Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D

Najlepiej do Bielawy jechać teraz na Kłodzko, a dopiero w Niemczy, koło BP skręcić w prawo na Dzierżoniów. To jest 6 kilometrów więcej niż "zwykłą" trasą a droga o niebo lepsza. Trasa - właśnie taka :tongue:

Ja z pewnością się pojawie i w sobote i w niedziele :icon_biggrin: