Bartek90 Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Cześć! Koledzy taka ładna pogoda, a na forum pustki.. Żadnych ustawek, ani nic.. To może kogoś tym tematem w końcu sprowokuję do wyciągnięcia sprzęta na drogę ;) Jak ktoś ma ochotę się przewietrzyć, to ja zawsze i chętnie mogę nawet polatać z kimś dookoła solnego :) Tylko kurcze dawać znak że jesteście ;) Moje namiary:gg 5937590kom 697 589 862 Dzisiaj napewno będę na drogach, także jak ktoś też już się najadł i się nudzi to odzywać się śmiało ;) Quote Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barthazz Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Przyjedź jutro do Leszna a później razem polecimy do Biskupina jak wszystko wypali i będą chętni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macjek Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 (edited) Bartek90 czy to z Toba lecialem dzisiaj od Tyńca do Karkonoskiej/Powstańców ok 1730-1800? BTW, jest ktos chetny na latane po miescie jutro przed poludniem? Proponuje ok. 10. Mozemy tez pojechac gdzies na wioski, byle nie za daleko, bo mi dupa odpada po ok 150km :] Edited April 24, 2011 by Macjek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek90 Posted April 24, 2011 Author Share Posted April 24, 2011 (edited) Macjek to Ty mi tym KTMem tak na ambicje wsiadłeś?? :D A no ze mną ;) A do leszna.. Kurcze, nie chce mi sie 100km samemu robić :P Edited April 24, 2011 by Bartek90 Quote Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macjek Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 No widzisz jaki mały świat :) Jak chcesz jutro rano polatać po mieście albo znasz jakieś wymagające winklowo traski pod Wroclawiem, to daj znac na GG: 4465926. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekacer Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 (edited) Jak cos to dajcie znac gdzie i o ktorej bo też sie pisze na latanie! :icon_biggrin:gg:3746442tel: 504102744 Edited April 24, 2011 by Lekacer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macjek Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Jutro o 11 bede na Lukoil na wylocie na Warszawe (za Korona). Jade szukac winkli, wszystkich chetnych na latanie zapraszam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudolf234 Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Witam, może i mi się uda wyrwać na po południowe latanie.Nieśmiało myślałem nad Jeselnikiem ale nie wiem czy się wyrobię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek90 Posted April 25, 2011 Author Share Posted April 25, 2011 No to przyłączam się do Macjka i lecimy ;) Jakby ktoś chciał dołączyć, to pisać na kom ;) Quote Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekacer Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Dzięki chłopaki za latanie ! :icon_biggrin: :icon_biggrin: Ustawimy sie pod koniec tygodnia jeszcze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitersky Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 i jak? znaleźliście jakieś dobre winkle w okolicy do łojenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek90 Posted April 25, 2011 Author Share Posted April 25, 2011 Lekacer spoko, sezon przecież się jeszcze nie kończy.. Napewno nie raz jeszcze się spotkamy ;)A póki co, to zakuwaj do matury ;D I światłem się zajmij. A czy znaleźliśmy winkle.. No pare było ;) Quote Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus1989 Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Do Czech będzie trzeba się wybrać :D Może na majówkę ? ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StyGI84 Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 jak się zrobi cieplej to można śmigać do Sławy nad jeziorko :) albo inna meta z wodą :) na dobrą sprawę to i z namiotem heheh dojechać grill piwko i na drugi dzień popołudniem do domu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek90 Posted April 25, 2011 Author Share Posted April 25, 2011 Dla mnie bomba ;) Tylko najpierw namiot musiałbym sobie sprawić :DA z czechami zobaczymy ;) Quote Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts