Jump to content

Recommended Posts

Za jakiś czas też pewnie się do Was dołączę. Jutro wyjeżdżam i wracam w piątek. Sam jakiś tydzień temu myślałem nad założeniem takiego tematu i w sumie sam nie wiem dlaczego odpuściłem.

Chętnie bym do Was dołączył ale u mnie z czasem wielka niewiadoma.

Ale co do winkli polecam taką traskę:

http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Wroc%C5%82aw&daddr=50.6681,16.18882+to:50.65344,16.14703+to:Trutnov,+Czechy+to:Strzegom+to:%C5%9Awidnica+to:Wroc%C5%82aw&geocode=FS3YCwMdyvwDASm_irXUwukPRzH14AXCrlYJtw%3BFUQiBQMdlAX3ACltnI_gDVkORzH_7YLLdMRJNg%3BFQDpBAMdVmL2ACmNJJxz2VgORzGZ3pwLr2W52g%3BFYJ_AwMdZ8_yACkPwZTKXosORzFQBRZmD68ABA%3BFVKYCQMdPn_5ACnBqh9eZKkPRzEGd4qFf_VjpA%3BFTPoBwMdH2b7AClR5TGnNk0ORzFug2ysTaFyfA%3BFS3YCwMdyvwDASm_irXUwukPRzH14AXCrlYJtw&hl=pl&mra=ls&via=1,2&sll=50.833698,16.473999&sspn=0.846522,2.469177&ie=UTF8&ll=50.833698,16.476746&spn=0.846522,2.469177&z=9

W Mieroszowie z centrum zjechać w prawo i później taką wąską uliczką w lewo i dojedzie się do Czech. Później za Adrspach na Trutnov w prawo pod górę.

W sumie niedużo kilometrów, traska szybka, łatwa, przyjemna. Śmiem twierdzić, że po drodze są najlepsze winkle z najlepszym asfaltem w okolicy Wrocławia.

edit.

Od Strzegomia można też polecieć w stronę autostrady, fajny asfalcik tam wymienili.

Edited by spiwor

Notoryczny kłamca :icon_twisted:

Na forum znalazłem taką traskę.Podobno zajebista, ktoś chętny??Jazda turystyczna bez sliderów:D Oczywiście trzeba na to cały dzień poświęcić.

Dokładnie, to jest prawdopodobnie najfajniejsza, najbardziej pokręcona z najlepszym asfaltem trasa w okolicy.

Kto nie był, niech leci - nie pożałuje.

Ja bym się na taką traskę pisał.. ;) Tylko kiedy, tego jeszcze nie wiem..

Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie.

W Srebrnej Górze na chwileczkę warto się zatrzymać i przejść się na wiadukt kolejowy zobaczyć czy czasami nie ma zjazdów na linie, groszowa sprawa, fajne przeżycie :)

Trasa zajebista :lalag: slidery jak najbardziej pożądane, spokojnie można seksownie przytrzeć :)

Notoryczny kłamca :icon_twisted:

Tak, przytrzeć....szczególnie po polskiej stronie :D.

Od Łagiewnik do Dzierżoniowa droga fatalna - dziurawa. Za dzierżoniowem kawałek dobrej drogi - niestety aktualnie totalnie zanieczyszczonej po zimie praktycznie na każdym zakręcie.

Hej,

Leci ktoś w dniu dzisiejszym na Świdnicę - zagórze śląskie polatać po wąskich drogach i pozwiedzać pejzaże? Mój tel 600-650-709

Dodam że możemy polecieć koło Świebodzic bo jest zlot.. Start około 11-12 z Wrocławia lub 10.30-11.30 z Oleśnicy (jak kto woli:D)

Kurcze.. Pomyśleć że ja dziś w pracy siedze.. Bo chętnie bym poleciał :)

Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie.

zapraszam do Świebodzic, to moja rodzinna miejscowość więc ja tu dzisiaj stacjonuje :)

o 15.30 zbiórka na rynku, potem krótka msza, przelot przez miasto i finał w malowniczym ośrodku "księżyc" za miastem. W planie z tego co się orientuję jakieś koncerty, nightshow, do tego można przekąsić coś dobrego, a jakby ktoś chciał spędzić wieczór przy zimnym browarku to i nocleg się znajdzie ;)

ja planuję około godziny 21 zawijać spowrotem do Wrocławia- jakby ktoś wpadł to możemy się zgadać i spowrotem lecieć razem :)

jakby co to tel do mnie 666 380 223

;)

Atakuje jutro Czechy mniej więcej tą trasą co jest wyżej, z tym że może zostanę na noc gdzieś u Pepików.Jadę sam albo z koleżką(raczej sam bo wybrzydza) jakby ktoś chciał dołączyć to będę kolo 10 na Mc Bielany po kawę na start i rura.pozdro