karrom1 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Oto moja MZ ETZ 250 w idealnym stanie.:) Rocznik:1982 r.Pojemność:250 cm3Moc:21 KM By karrom1996 at 2011-04-09 By karrom1996 at 2011-04-09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jak na nią patrze to cofałem się lataaa wstecz , gratki śliczna ! Cytuj Yamaha-FZ6 2004.rok - Honda CBR 1000F 2000.rok - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Prześliczna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Fajna , a ta boczna stopka jest oryginalna? Pytam bo jakos bardzo do tyłu przesunięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Gratulacje ! Motorek w doskonałym stanie,i w tym samym kolorze jaki miałem sam w 80 tych latach do puki mi nie zakosili... ...................................................................................................walko69 stopka boczna nie należała do wyposażenia fabrycznego ale jest seryjna do tego modelu,a z tyłu bo była montowana na osi koła. Edytowane 17 Maja 2011 przez marian65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Tia. Stopka jest OK w tym miejscu. Pamiętam jak kiedyś ETZ150 wjechałem na parking policyjny przez trawnik i chodnik. Stopka się nie zamknęła i mnie wyrzuciło z drogi na winklu. :banghead: Git ETZ-ka, oby Ci służyła i żebyś sobie krzywdy nie zrobił. Etka dla 14-latka to mocny pocisk. Przynajmniej tak było za moich czasów. Straszniejszym pociskiem była tylko Jawa TS. :buttrock: Teraz małolaty na Litrach się rozbijają a za Naszych czasów jazda Etką czy Jawą urywała łeb przy samej doopie. Edytowane 17 Maja 2011 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16valve Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Najlepsze lata zjeździłem na etz, aż ciarki przechodzą po plecach... i te dziewczyny jakieś takie młodsze były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Super sprzęt gratki :notworthy: też na takiej ETZ-cie pomykałem tylko 251 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 MZ 250 za moich czasów spełniał rolę dzisiejszego litra.MZ 150 robił za szejsete:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Piekny motocykl! Dbaj o niego a gwarantuje ci, ze przejedzie wiecej niz japonia za 2x wieksza kase ;) i laski leca jak do muchy do gowna wiec uwazaj! :D Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erolek Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Bajer. Moje niespełnione marzenie z wczesnej młodości taka Etka. PozdrawiamEryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi