marcinrednose Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 mam 4 miejsca w Markach pod Wawą.50 zł miesiąc.Garaż w domku, ciepły i czysty. Doładuje również akumulator.gg 9170253 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja szukam miejsca na moto w sezonie, najlepiej pod dachem, w okolicach nieklańskiej bądź saskiej.Ktoś coś może ma, bądź wie kto ma :rolleyes: ?? Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robus88 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja też szukam miejsca na sezon. Ulica Człuchowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robus88 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Jeżeli ktoś znalazł jakiś garaż na Bemowie i chciałby razem ze mną współdzielić to proszę o kontakt. Zawsze będzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasatyperez Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Jak ktoś chce to mam miejsce w Łomiankach i w Piastowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thcrew Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Panowie macie jakiś polecany parking w śródmieściu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 (edytowane) Gdyby ktoś posiadał jakiś kącik dla motocykla w okolicach Białobrzeskiej (przystanek Hale Banacha), to proszę o kontakt :) Edytowane 8 Marca 2012 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Gdyby ktoś posiadał jakiś kącik dla motocykla w okolicach Białobrzeskiej (przystanek Hale Banacha), to proszę o kontakt :) Na tyłach Bitwy Warszawskiej jest szereg prywatnych garaży, przy Siewierskiej o ile nazwy nie pomyliłem. Naklej ogłoszenie może ktoś sam się zgłosi Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 O, bardzo przydatne info. Dzieki wielkie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Na saskiej kępie nikogo nie ma? :( Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Mieszkam na tarnowieckiej przy ostrobramskiej. Macie jakiś cynk gdzie tanio stawiać moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varg Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Szukam miejsca na motocykl na Woli, okolice Jana Olbrachta, będę wdzięczny za jakieś info. Cytuj Organizacja wycieczek motocyklowych po Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Władowski Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Hej, wynajmę miejsce na moto na bemowie. Chetnie przyłączę się też do kogoś kto już trzyma motor w jakimś garażu podziemnym, w 2 osoby zawsze taniej! Mogę je też współdzielić z mniejszym samochodem...Jak cos info na tel: 881553899 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Władowski Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Hej, to jeszcze raz ja. Szukam kogoś kto chciałby wynająć ze mną miejsce garażowe na bemowie, w okolicach ulicy Obrońców Tobruku, Księcia Bolesława... Na Bolesława jest garaż wolno stojący, miła pani powiedziała mi przez telefon cenę 200zł jak dla motocykla (normalnie biorą 250zł). Istnieje opcja wynajmu jednego miejsca na 2 motocykle, wtedy składali byśmy się po 100, albo 125 zł, zależy jaka ostateczna cenę by mi podali, ale i tak myślę że się opłaca. Ochrona 24/h, zadaszenie... Jest ktoś zainteresowany? Kontakt na tel. 881553899 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 A jakie masz moto? Za 1200zł rocznie może uda Ci się wykupić AC. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi