bellic Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam, Z tego co się orientuję to nie obejdzie się w mojej er5 bez wymiany zabieraka gumowego w tylnym kole. Niestety nowa część w serwisie kawasaki kosztuje jakieś 260zł. Na allegro jest bardzo mało aukcji z tą częścią i żadnej do er5 tylko do gpz, en500 itp itd. Moje pytanie ostatecznie brzmi czy takie zabieraki do innych modeli kawasaki będą pasowały do er 5 również? Nr części do er5 to 92075-1436 a jednej z tych które znalazłem na allegro ma inne ostatnie 4 cyfry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam, Z tego co się orientuję to nie obejdzie się w mojej er5 bez wymiany zabieraka gumowego w tylnym kole. Niestety nowa część w serwisie kawasaki kosztuje jakieś 260zł. Na allegro jest bardzo mało aukcji z tą częścią i żadnej do er5 tylko do gpz, en500 itp itd. Moje pytanie ostatecznie brzmi czy takie zabieraki do innych modeli kawasaki będą pasowały do er 5 również? Nr części do er5 to 92075-1436 a jednej z tych które znalazłem na allegro ma inne ostatnie 4 cyfry... A czy jest sens kupować urzywana przeciez to loteria czy sie nie trafi gorszego 260zl to nie tak dużopozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam, Z tego co się orientuję to nie obejdzie się w mojej er5 bez wymiany zabieraka gumowego w tylnym kole. Niestety nowa część w serwisie kawasaki kosztuje jakieś 260zł. Na allegro jest bardzo mało aukcji z tą częścią i żadnej do er5 tylko do gpz, en500 itp itd. Moje pytanie ostatecznie brzmi czy takie zabieraki do innych modeli kawasaki będą pasowały do er 5 również? Nr części do er5 to 92075-1436 a jednej z tych które znalazłem na allegro ma inne ostatnie 4 cyfry... Niestety powinieneś zakupić nową część bo po co Ci następna używka?Koszt zakupu nowego zestawu napędowego są dużo większe a uszkodzona wkładka bardzo szybko doprowadzi do zniszczenia zestawu. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellic Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Rozumiem ale na allegro znalazłem również nową część ale za 100zł. Nie myślałem o kupnie używki;) Oto link:http://allegro.pl/zabierak-kawasaki-gpx-en-gpz-oryginal-nowe-i1524564357.html Więc moje pytanie brzmi nadal czy pasowałby taki zabierak również do ER5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 może ta strona ci więcej pomoże http://kawasaki.com/DefaultFrame.aspx?strContentURL=/SITE/VIVEHICLEINFORMATION/VICHOOSEVEHICLE.ASPa jeśli nie pomoże to warto by zapytać tego sprzedawcy z allegro . powinien takie rzeczy wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellic Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Pytałem ale niestety nie wie. Więc wie ktoś może czy zabierak do EN500,GPZ,GPX będzie pasował do ER5? Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez bellic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 nie będzie pasował Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzukigt80 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam, Z tego co się orientuję to nie obejdzie się w mojej er5 bez wymiany zabieraka gumowego w tylnym kole. Niestety nowa część w serwisie kawasaki kosztuje jakieś 260zł. Na allegro jest bardzo mało aukcji z tą częścią i żadnej do er5 tylko do gpz, en500 itp itd. Moje pytanie ostatecznie brzmi czy takie zabieraki do innych modeli kawasaki będą pasowały do er 5 również? Nr części do er5 to 92075-1436 a jednej z tych które znalazłem na allegro ma inne ostatnie 4 cyfry... Napisz do sprzedawców czy nie mają do ER-5. Kiedyś widziałem były na allegro, za "grosze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElwisDB Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Jest taki patent na poradzenie sobie z tym problemem tymczasowo - ja wiem ze to druciarstwo, ale można podkładki gumowe zrobić, np z dętki. Pomaga, jednak nie jest to prawidłowy sposób :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkiel Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) owszem, ja tak zrobiłem i jest elegancko.a teraz mnie zlinczujcie :bigrazz: ale ten zabierak za stówkę jest spoko. Chyba się skuszę Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez Majkiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElwisDB Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 owszem, ja tak zrobiłem i jest elegancko.a teraz mnie zlinczujcie :bigrazz: ale ten zabierak za stówkę jest spoko. Chyba się skuszę Też się zacząłem zastanawiać, chociaż na podkładkach już rok wszystko chodzi jak trzeba. :DJak zakupisz proszę o recenzję, bo zastanawiam się gdzie jest haczyk skoro tak tanio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi