Kattowitzer Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 (edytowane) Witam Po wielu latach rozmyślań w stylu dobrze byłoby coś kupić, nagle postanowiłem na totalnym spontanie w końcu to zrobić :) Pomiędzy decyzją "kupuję", a samym zakupem minął jakiś tydzień i wcześniej oglądałem tylko 1, ale znajomy stwierdził że to trup. W piątek odebrałem, przejechałem się kawałek, jakiś kilometr, bo nie mam jeszcze stroju, a po prostu nie mogłem sobie odmówić ;) Na razie wiem, że jest aku do wymiany, teraz muszę kupić jeszcze strój i zacząć przygodę :) Zdjęcie na razie mam tylko takie Pozdrawiam :) Edytowane 27 Marca 2011 przez Kattowitzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Gratuluje zakupu. Swoja droga czy ktos wie jaka powinna byc zarowka w tym sprzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Gratuluję. Dżimi,powinna być sprawna. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Gratki zakupu! :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Swoja droga czy ktos wie jaka powinna byc zarowka w tym sprzecie? Raczej H4. * Gratuluję zakupu i szerokiej drogi życzę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 W CB 500 siedzi H4 więc tu pewnie to samo. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Tak. H4 tylko czy 55W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kattowitzer Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 dzięki wielkie, latami się z tym nosiłem :) Tak przy okazji, wie ktoś jak sprawdzić ten przycisk do zatrzymywania silnika? Bo oprócz akumulatora z tym też jest problem, czasem jest odcięty zapłon i trzeba kilka razy przełączać, a nie wiem czy trzeba od razu jechać z tym do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 (edytowane) Super maszynka. Niech sprawia Tobie tyle radości ile mnie :flesje: btw. doradzam kupić gmole. U mnie $$ zwróciło się następnego dnia po parkingóweczce :bigrazz: Edytowane 27 Marca 2011 przez pawelekmal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Świetny sprzęt, oby jak najdłużej służył :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaku Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Gratulacje ! Piykne to mosz ! Cytuj VZ800 => ZR-7http://www.forum.zr-7.plhttp://www.bikepics.com/members/ptok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Styki sprawdzić i przeczyścić w przełączniku, ewentualnie choc mało prawdopodobne kabelek słabo łączy na lutowaniu. Musisz go rozebrać (jak pamietam dwie śubki) i zajrzeć do wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi