punker Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam!Gdy silnik pracuje słychać delikatne chrobotanie w silniku,a gdy wciśnie się sprzęgło chrobotanie ustaje...Co to może być? Proszę o wskazówki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam!Gdy silnik pracuje słychać delikatne chrobotanie w silniku,a gdy wciśnie się sprzęgło chrobotanie ustaje...Co to może być? Proszę o wskazówki.Pozdrawiam Słyszysz to chrobotanie podczas jazdy? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Kosz sprzeglowy. W tym sprzecie to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punker Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 (edytowane) Kosz sprzeglowy. W tym sprzecie to norma. Czy ten kosz spzęgłowy jest do wymiany? W odpowiedzi na poprzedniego posta:Wiem na razie że słychać to podczas postoju, dzisiaj sprawdzę czy też w czasie jazdy... Silnik jest żywcem wyjęty z Hondy CBR 600 F3, a użytkownicy na forumtegoż motocykla piszą że to norma. Tylko w nowych motocyklach nie słychaćkosza sprzęgłowego.Czy w takim razie można dalej jeździć bez martwienia się o inne usterkiwynikające z tego? Co o tym myślicie? Edytowane 27 Marca 2011 przez punker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punker Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Dziękuję za zainteresowanie tematem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Nie masz innego wyboru. Nawet jakbys chcial to zrobic, to popracowaloby kilka tys i znowu zaczalby sie halas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 teraz i ja jestem spokojniejszy :icon_biggrin: - w mojej f3 też słychać sprzęgłow sumie w rd04 też sprzęgło naparzało Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi